Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (9)
Prijs
  1. 10
    48
Merk
  1. Doritos (9)

Doritos

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Doritos chips kopen bij 4UStore

Doritos chips is een lekker zoutje van PepsiCo. Deze driehoekvormige tortillachips zijn heerlijk in combinatie met salsadips. Het zijn kleine stukjes goud, zoals de Spaanse naam het ook aangeeft. Aanvankelijk werden Doritos chips in Nederland geïntroduceerd met de smaken U.S. Original en Nacho Cheese, maar tegenwoordig zijn er veel meer soorten Doritos chips verkrijgbaar.

Doritos chips in verschillende smaken, groottes en verpakkingen

In deze webwinkel vindt u onder andere Doritos chips met de smaken Nacho Cheese, Cool American en Sweet Chilli Pepper. Daarnaast kunt u hier ook de Doritos Bits kopen. Deze Doritos chips hebben een kleiner formaat en komen ook in kleine portieverpakkingen van 30 gram. Ze zijn ideaal voor de verkoop in de kantine, bijvoorbeeld in vendingautomaten. De andere Doritos chips zijn bij ons verkrijgbaar in verschillende formaten, zoals het formaat 44 gram en 185 gram. Voor elk hongertje zijn er altijd wel voldoende Doritos chips te vinden.

Het unieke karakter van Doritos chips

Doritos chips zijn heel bijzonder omdat ze niet worden gemaakt van gefrituurde aardappelen maar van vers geroosterde maïs. Hierdoor kraken ze maximaal. Ze zijn stuk voor stuk ontworpen om uitstekend samen te gaan met de twee salsadips van Doritos: de Hot Salsa en de Mild Salsa. Natuurlijk kan de salsadip ook achterwege worden gelaten of kan er gekozen worden voor een salsadip van een ander merk. In ieder geval is er keuze zat!

Online shop voor de verkoop via vendingmachines

Bij 4UStore vindt u een uitgebreid assortiment chips, zoals u het natuurlijk van een online chipsgroothandel mag verwachten. Daarnaast hebben we nog talloze andere lekkere versnaperingen die niet in uw vendingmachine mogen ontbreken. Neem zeker even een kijkje op volgende pagina's waar u talloze andere producten vindt: