Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 17
    18
Merk
  1. Balisto (2)

Balisto

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Balisto Yoberry, Balisto Muesli en andere Balisto-candybars kopen bij 4UStore

Net zoals bij andere candybars bestaat de Balisto telkens uit een jasje van chocolade, maar deze candybar heeft dan weer een kern van natuurlijke ingrediënten als bosvruchten, melk, honing en cruesli. Het is een vezelrijke candybar die in verschillende smaken verkrijgbaar is en niet voor niets verwijst de naam naar het Duitse woord Ballaststoffe ofwel voedingsvezels. Elke smaak heeft daarbij een eigen kleurtje. In Nederland doen vooral de groene en paarse Balisto het goed. Eveneens kenmerkend aan deze snoeprepen is dat ze vaak veel minder calorieën bevatten dan andere candybars.

4 kleuren, 2 favorieten

De groene verpakking is de zogenaamde Balisto Muesli. De Balisto Muesli heeft een vulling van noten, rozijnen en de typerende crème van deze candybar. Het bevat veel vezels, maar daar staan slechts 94 kcal per candybar tegenover. Naast de groene Balisto Muesli is ook de paarse Balisto Yoberry heel populair. De Balisto Yoberry bestaat opnieuw uit een volkorenmeelkoekje met een vulling van yoghurt, rozijnen en diverse bosvruchten waaronder verschillende bessen en frambozen. Ook hier gaat het om een heerlijke snack en dat voor slechts 93 kcal per candybar. Naast deze twee uitvoeringen zijn er nog twee andere Balisto-candybars te vinden die minder vaak worden verkocht. Het gaat om de oranje (vulling van havermout en meel van tarwe en gerst) en de gele (vulling van honing en amandel) Balisto.

Andere candybars kopen bij 4UStore

4UStore is een snoepgroothandel waar u een ruim aanbod candybars vindt. Wij focussen ons op grootverbruikers en leveren dan ook enkel grootverpakkingen aan. Hierbij heeft u echter wel de keuze uit een breed assortiment van zowel de bekende als de minder bekende merken. Neem een kijkje op onderstaande pagina's en ontdek ook de andere candybars die we zeker aanprijzen.