Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (7)
Prijs
  1. 25
    99
Merk
  1. Kitkat (11)

KitKat

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

11 artikel(en)

Een grootverpakking KitKat kopen bij 4UStore

KitKat is een chocoladereep die bestaat uit een krokant wafeltje met een omhulsel van melkchocolade. Elke reep bestaat telkens uit verschillende langwerpige wafeltjes en ze zijn via een chocoladebrug met elkaar verbonden. Hierdoor is deze candybar eenvoudig in kleinere stukjes te breken. Het wordt ook vaak zo gegeten. De naam verwijst in feite naar de Kit-Cat Club, een 18de-eeuwse club met vooraanstaande leden als John Vanbrugh en Godfrey Kneller, en zo ook naar het sociale karakter, het samen delen van pauzemomentjes en het breken en delen van de candybar.

Verkrijgbare smaken en uitvoeringen

Deze chocoladereep is in een beperkt aantal smaken verkrijgbaar. Naast de originele candybar is er bijvoorbeeld de KitKat Chunky en de KitKat Chunky White. Iedere KitKat Chunky bestaat uit een langwerpige candybar met drie secties, waarbij de chocoladebruggen opnieuw eenvoudig te doorbreken zijn. Daarnaast zijn KitKat en KitKat chunky te verkrijgen met verschillende soorten chocolade, denk maar aan de KitKat Chunky White of de KitKat Dark 70%. Er is ook een variant met 100% duurzame cacao die vooral in fairtradewinkels wordt verkocht.

In het verleden werden er wel pogingen gedaan om ook andere smaken en vullingen te introduceren, maar dit werd allesbehalve een succes. Slechts een aantal smaken zoals peanut butter, (salted) caramel, green tea matcha en cookie dough worden nog in beperkte mate gemaakt voor de Nederlandse markt. In andere landen zoals Japan zijn bijzondere smaken als wasabi, raspberry, sake en salty lemon wel nog steeds verkrijgbaar.

Heerlijke desserts maken met KitKat

KitKat is een chocoladereep die vaak wordt gebruikt bij het maken van desserts en andere zoete bereidingen. Denk maar aan KitKat-cupcakes, -pizza, -lasagne, -milkshakes en allerlei KitKat-ijsbereidingen. Ook onze andere candybars zijn zeker te gebruiken in de zoete keuken. Neem een kijkje op de desbetreffende productpagina's en koop ze aan scherpe prijzen in.