Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 21
    22
Merk
  1. Bounty (1)

Bounty

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Grootverpakking Bounty chocolade kopen bij 4UStore

Een Bounty is een candybar bestaande uit een omhulsel van chocolade met daarin een vulling van kokos. Ze hebben een paradijselijke smaak en het bijpassend paradijselijk sfeertje wordt ook door de verpakking uitgestraald. Bounty chocolade wordt telkens per twee kleine repen verpakt en is hierdoor ook geschikt om te delen.

Bounty Puur of met melkchocolade

De Bounty chocolade is in twee uitvoeringen verkrijgbaar. Zo is er Bounty Puur en een melkuitvoering. Bij Bounty Puur wordt er gekozen voor een chocolade-omhulsel van donkere chocolade. Hierdoor komt de heerlijk contrasterende smaak van de kokosvulling beter tot zijn recht. Voor wie het daarentegen graag wat subtieler heeft, is de Bounty Puur minder geschikt. In plaats van Bounty Puur kiezen zij dan beter voor de melkvariant. Door het omhulsel van melkchocolade is het bij die variant allemaal wat zachter. Een pluspunt is dat de variant met melkchocolade het ook uitstekend doet in combinatie met andere smaken en desserts.

Koken met Bounty chocolade

De Bounty chocolade is ideaal om een aantal heerlijke desserts te bereiden en zijn dan ook onmisbaar voor hippe horecazaken. Voorbeelden zijn er ruimschoots voldoende. Zo kunt u de Bounty chocolade bijvoorbeeld in uw eigen McFlurry verwerken, maar ook in taart, brownies en cookies doen ze het goed. En ten slotte is de gefrituurde Bounty met ananas, naar het recept van Nigella Lawson, natuurlijk ook een aanrader voor in de snackbar.

De lekkerste candybars voor zakelijke klanten

Ook voor andere candybars kunt u natuurlijk terecht in deze webshop. Ze laten zich even eenvoudig verkopen, terwijl ze het ook gewoon uitstekend doen in desserts en snacks. U bestelt al onze candybars in grote verpakkingen en als accounthouder zijn ze dankzij de handige bestellijst nog eenvoudiger bij te bestellen. Bekijk in ieder geval ook even onderstaande candybars die vast een meerwaarde zijn voor uw zaak.