Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 27
    29
Merk
  1. Mars (2)

Mars

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Een extra grote doos Mars kopen bij 4UStore

Mars hoeft natuurlijk geen introductie en kent iedereen wel. Zijn typerende rode kleur op een zwarte achtergrond doet het dan ook een beetje opvallen, maar in feite is de vierde planeet van ons zonnestelsel wel eerder okerkleurig. De echte kenners weten natuurlijk dat het ook de benaming is voor een heerlijke candybar die iedereen lust. Zo'n Mars reep is een chocoladereep van 9 cm lang met daarin nougat en karamel. Toch kan de chocoladereep enigszins voor verwarring zorgen omdat een Mars reep elders in de wereld onder de naam Milky Way wordt verkocht, terwijl wij een andere Milky Way hebben die ze elders dan weer 3 Musketeers noemen. Waarom? Dat lijkt niemand goed te weten. Laat u hoe dan ook niet in de war brengen en geniet gewoon van die verrukkelijke 1021 kJ per Mars reep.

Lekkere bereidingen met Mars chocola

Mars chocola wordt veelvuldig gebruikt voor allerlei lekkere bereidingen, zoals knapperige koekjes, perentaart of vanilleroomijs met een romige warme saus van Mars chocola. Daarnaast doet ook de gefrituurde Mars reep het al langer goed bij jongeren. Een caloriebom, dat is waar, maar heerlijk lekker is het ook. Wilt u voor uw gekste bereidingen extra veel Mars chocola inslaan? Dan kunt u bij ons een doos Mars kopen met daarin 24 of 32 repen Mars chocola. Liever meer dan een doos Mars of zelfs een pallet Mars chocola kopen? Als snoepgroothandel hebben wij veel in ons mars en zijn grote bestellingen geen probleem. Daarbovenop rekent u natuurlijk gewoon op onze extra scherpe tarieven.

Ontdek ook de andere candybars van uw favoriete online snoepgroothandel

Niet alleen met de Mars chocola kunt u heel creatief aan de slag gaan. Er zijn daarnaast talloze andere candybars die zich graag in desserts, taartjes en ijsbereidingen laten verwerken. Bekijk bijvoorbeeld even onderstaande candybars waarmee u vast uw creatief ei kwijt kunt.