Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (1)
Prijs
  1. 19
    24
Merk
  1. Lion (3)

Lion

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Lion chocolade kopen bij 4UStore

De Lion candybar is een snoepreep van Nestlé. Het bestaat telkens uit een wafeltje met karamel en gepofte rijst die het geheel voldoende luchtig houden en het tegelijkertijd een stevige bite geven. Daaromheen is er vervolgens een laag melkchocolade aangebracht. De verpakking is voorzien van een brullende leeuw en geeft het een stoer uiterlijk, maar ook kleine welpjes lusten de Lion candybar.

Lekker veel soorten

Naast de klassieke individueel verpakte Lion reep zijn er een aantal bijzondere verpakkingen op de markt gebracht. Zo kunt u de Lion reep ook in een 2- of 6-pack kopen. Deze bevatten meer lekkers, maar elke Lion reep is dan wel net iets kleiner (30 gram i.p.v. 42 gram). Ook individueel verpakte mini-repen van 18 gram, geleverd in een zak met daarin 13 repen, behoren tot de mogelijkheden. Deze verpakkingen zijn natuurlijk ideaal om te delen, maar het is uiteraard niet erg als u zelf het leeuwendeel wil houden.

Daarnaast zijn er nog heel wat varianten op de bekende Lion chocolade verkrijgbaar. Het gaat dan bijvoorbeeld om de Lion candybar Peanut met een toevoeging van geroosterde pinda's of om de Lion candybar Choco met extra toevoegde chocolade in de kern. Ten slotte is er ook nog de kleine witte Lion reep, een kleine candybar met een omhulsel van witte chocolade. Voor al deze Lion chocolade gebruikt men enkel 100% duurzame cacao.

Verrassende bereidingen met Lion chocolade

Een Lion candybar is natuurlijk geschikt voor de verkoop aan consumenten, bijvoorbeeld in de kantine of via vendingautomaten. Daarnaast wordt de Lion reep ook gebruikt voor de bereiding van allerlei desserts zoals een baked cheesecake met roomkaas en witte Lion chocolade. Ook bij freakshakes is deze candybar natuurlijk welkom, terwijl gebakken appels met Lion-saus en een dot vanillekwark toch wel een aanrader is. Trek uw leeuwenhuid aan en wees heerlijk creatief want vaak worden dergelijke bereidingen echt wel goed gesmaakt.

Andere candybars kopen bij 4UStore

Het assortiment candybars in deze webshop is toch wel ruim te noemen. Als online snoepgroothandel leveren wij bovendien in grootverpakkingen en heeft u telkens de keuze uit verschillende uitvoeringen. Ontdek de andere lekkere chocoladerepen en candybars uit ons assortiment en plaats vandaag nog uw bestelling.