Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Vegetarisch
  1. Ja (1)
Prijs
  1. €20
    €30
Merk
  1. Bros (1)
  2. Nuts (2)
  3. Rolo (1)

Nestlé: Rolo, Nuts, Bros, Caramac

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Nestlé chocola kopen bij 4UStore

Nestlé heeft als grootste voedingsmiddelenconcern ter wereld natuurlijk heel wat candybars in zijn gamma. Het gaat dan onder andere om bekende candybars als KitKat en Lion, maar ook om een aantal minder bekende merken. Bij 4UStore kunt u de Nestlé chocola kopen in grootverpakkingen. De Nestlé chocola is geschikt voor de verkoop in de kantine, maar doet het ook in vendingautomaten heel goed.

Ontdek het assortiment Nestlé chocola

U vindt op deze pagina verschillende soorten Nestlé chocola terug. Caramac, een candybar met een stevige karamelsmaak, is voor velen de favoriet. Caramac wordt vaak gebruikt als topping op cupcakes en taart, maar Caramac is natuurlijk ook heerlijk om er gewoon zo van te smullen. Naast Caramac doet ook Rolo het heel goed in Nederland. Rolo is een chocoladesnoepje met karamel in de kern. Rolo is gemaakt om te delen, maar bedenk natuurlijk goed wat u met de laatste Rolo doet. Ook de Rolo laat zich graag in allerlei bereidingen verwerken, zoals een arretjescake met Rolo of chocolademuffincookies met een vulling van Rolo. Dergelijke bereidingen met Rolo zijn heerlijke desserts en vieruurtjes voor in de kantine. Dankzij onze grootverpakkingen laat u er ook extra veel mensen van smullen. Naast Rolo en Caramac is het assortiment Nestlé chocola natuurlijk nog veel ruimer, met ook candybars als Bros, Nuts, Crunch en Violet Crumble. Op de productpagina's vindt u extra informatie terug over deze Nestlé chocola.

Over Nestlé

Nestlé is het grootste voedingsmiddelenbedrijf ter wereld en heeft talloze merken en producten in zijn gamma. Bekende merken zijn KitKat, Smarties, Lion, Nespresso en Nescafé, maar daarnaast verkoopt het ook een ruim gamma ijs (o.a. Frisco), kant-en-klare voeding, medische voeding, sportvoeding (o.a. nesVita), bouillons (o.a. Maggi), diepvriesvoeding (o.a. Original Wagner) en dierenvoeding (o.a. Felix). Nestlé produceert met andere woorden talloze producten onder andere merknamen. Veel van deze producten vindt u ook gewoon bij 4UStore terug. Neem bijvoorbeeld even een kijkje op onderstaande pagina's.