Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Overige merken

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Dove chocola, Nutella B Ready en andere candybars kopen bij 4UStore

Als online snoepgroothandel stellen we alles in het werk om een ruim assortiment candybars aan te bieden. Hierbij spelen we voornamelijk in op de marktvraag zodat u aanbiedt wat ook echt goed verkoopt. Bij sommige merken is het aanbod vrij beperkt of doen niet alle candybars het even goed. Hun producten die wél goed scoren zijn hier opgenomen. Het gaat onder andere om de Dove chocola en de snack- of ontbijtrepen Nutella B Ready.

Dove chocola

Dove chocola is zeker geen onbekende. Naar het originele recept is de Dove chocola gebaseerd op ijs dat in chocolade wordt gedipt, maar in de jaren '90 begon men ook met de productie van chocoladerepen. De candybars met Dove chocola passen in dat plaatje. Op deze pagina vindt u onder meer de candybar Dove Caramel Liaison. Dove Caramel Liaison bestaat uit een reep Dove chocola met een zachte karamelvulling. In elke verpakking zitten twee repen Dove Caramel Liaison.

Nutella B Ready

Nutella B Ready is een candybar voor de echte Nutella-fans. Nutella B Ready bestaat uit een krokant wafeltje met een vulling van Nutella. Nutella B Ready is ideaal voor wie snel moet wezen en geen tijd heeft voor een uitgebreid ontbijt, maar toch geen afstand wil doen van zijn dagelijkse portie Nutella. Onder andere in studentomaten en andere vendingautomaten doet Nutella B Ready het goed, maar ook in kantines wordt Nutella B Ready vaak verkocht.

Andere candybars kopen bij 4UStore

Naast het assortiment dat u op deze pagina vindt, verkopen wij natuurlijk ook candybars van een aantal grote en bekende merken. Neem daarom zeker even een kijkje op deze website waar u nog veel meer lekkere candybars vindt die het goed doen in kantines en vendingautomaten. Onder andere deze toppers zijn toch wel aanbevolen: