Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Ja (1)
 2. Nee (5)
Vegetarisch
 1. Ja (29)
 2. Nee (2)
Prijs
 1. 19
  106
Merk
 1. Tony's Chocolonely (31)
Keurmerk
 1. Fairtrade (6)

Tony's Chocolonely

Foto-tabel Lijst

1-12 of 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Foto-tabel Lijst

1-12 of 31

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3

Tony's Chocolonely kopen bij 4UStore

Tony's Chocolonely is een chocoladereep met een belangrijk doel: de chocolade-industrie verlossen van slavernij. Het is een smaakvolle, iets duurdere, maar wel 100% slaaf- en kinderarbeidvrije chocoladereep. Om z'n mooie doelstellingen te bereiken, zet deze producent in op bewustwording en geeft het ook zelf het goede voorbeeld. Tony's Chocolonely is dan ook gemaakt op basis van 100% traceerbare bonen waarvoor boeren een hogere en eerlijke prijs hebben gekregen. Hierdoor staan ze sterker in de schoenen en hebben ze meer tijd voor kwaliteit. En dat smaakt gewoon beter dan slavernijchocolade.

De verrassend lekkere chocoladerepen van Tony's Chocolonely

De chocolade van Tony's Chocolonely komt in diverse smaken. De klassieke melkchocolade is bijvoorbeeld ook verkrijgbaar in repen met toevoegingen als karamel, zeezout, noga en hazelnoot. Daarnaast zijn er natuurlijk de pure repen met 70% chocolade. Ook hier zijn toevoegingen als amandel, zeezout, pecan en kokos absoluut een meerwaarde. Ze zijn zowel verkrijgbaar in grote repen van 180 gram als in kleine repen van 50 gram.

Daarnaast zijn er ook nog eens de Tony's Chocolonely mini's. De Tony's Chocolonely mini's zijn extra kleine en individueel verpakte porties chocolade maar dan in een grootverpakking. U kunt ze in een mix kopen zodat u meteen alle smaken voorradig heeft. Heerlijk voor bij de koffie en gewoon de lekkerste manier om slavernij uit de wereld te helpen. Deze Tony's Chocolonely mini's bestelt u via de link onderaan deze pagina.

Andere chocolade kopen bij 4UStore

Ook andere fabrikanten zetten steeds nadrukkelijker in op duurzame chocolade. Zo is de chocolade van Nestlé duurzaam gecertificeerd en dit in samenwerking met UTZ. En ook merken als Milka en Côte d'Or stapten eerder al in het programma van Cocoa Life, een organisatie die voor een duurzame cacaotoeleveringsketen zorgt. Ook bij onderstaande chocoladeproducten zit u met andere woorden goed.