Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (9)
Prijs
  1. 19
    69
Merk
  1. Milka (20)

Milka

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 20

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Milka chocola kopen bij 4UStore

Milka chocola maakt gebruik van cacao uit landen als Ivoorkust, Ghana en Brazilië. Samen met de lekkerste Alpenmelk en een aantal andere geheime ingrediënten wordt zo de bekende Milka chocola gemaakt. De Milka chocola wordt steeds vaker vergezeld van heel wat andere smaken en bestanddelen waardoor men lekkere producten zoals Milka Caramel bekomt. Net zoals de klassieke Milka chocola zijn ook varianten zoals Milka Caramel en Milka Choco Swing bij ons verkrijgbaar.

Verschillende soorten Milka chocola

Naast de klassieke Milka chocola zijn er heel wat bijzondere smaken verkrijgbaar. Voorbeelden daarvan zijn de uitvoeringen Oreo (een mengeling van de Milka chocola met lekkere stukjes Oreo-koekjes), Confetti (met krokante chocoladedragees), Granola (met krokante stukjes Granola-koekjes) en Milka Caramel. Milka Caramel is de zachte Milka chocola in combinatie met een smeuïge vulling van karamel. Milka Caramel is heerlijk om met het volledige gezin van te smullen, maar niemand neemt het u kwalijk wanneer u een reep Milka Caramel zelf verorbert.

Ten slotte vinden we ook Milka Choco Swing noemenswaard. Bij Milka Choco Swing werd een knapperige biscuit voorzien van een heerlijk laagje Alpense melkcrème met vervolgens ook nog eens de bekende Milka chocola. Het is heerlijk als tussendoortje of bij het ontbijt.

Alles voor de echte chocoladefanaten

4UStore is een chocoladegroothandel waar u diverse chocoladeproducten in grootverpakkingen kan kopen. We focussen daarbij op zakelijke klanten, maar ook als particulier kunt u perfect uw favoriete chocolade in deze webshop bestellen. Op onderstaande pagina's vindt u nog een aantal lekkere chocoladeproducten uit ons assortiment.