Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Biologisch afbreekbaar
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 40
    144
Merk
  1. Angelo's (1)
  2. Depa (1)
  3. Merkloos (3)
Materiaal
  1. PS Plastic (1)
Inhoud
  1. 200 ml (1)

Plastic Bekers

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Drinkbekers kopen bij 4UStore

Een disposable drinkbeker is ideaal om te gebruiken bij zowel warme als koude dranken. Denk hierbij niet alleen aan koffie en frisdrank, maar zelfs aan bier of wijn. Een disposable drinkbeker heeft dan ook een aantal belangrijke voordelen te bieden. Het voordelig karakter, het feit dat ze niet zomaar kunnen breken, hun compact design en het ontbreken van enige vorm van reinigingsverplichtingen zijn daar slechts enkele logische voorbeelden van. Uiteraard kan je jouw kartonnen en plastic bekers gewoon bij 4UStore kopen. Dankzij onze handige staffelkorting zijn jouw plastic en kartonnen bekers bovendien extra voordelig, zoals je het van ons gewoon bent!

Plastic bekers kopen bij 4UStore

Wanneer we het hebben over een voordelige drinkbeker, gaat het meestal over de plastic bekers. Zij hebben immers een lage productieprijs en laten zich dus ook heel voordelig in grote hoeveelheden leveren. Echter heeft een plastic drinkbeker ook een aantal beperkingen. In de eerste plaats ligt het smeltpunt van plastic bekers meestal een stuk lager dan wat we van kartonnen bekers gewoon zijn. Hierdoor is een plastic drinkbeker meestal enkel geschikt voor het serveren van koude dranken, hoewel er tussen de verschillende plastic bekers natuurlijk wel verschillen bestaan. Maar voor het serveren van frisdrank is zo’n drinkbeker natuurlijk meer dan geschikt.

Kartonnen bekers kopen bij 4UStore

Wil je warme dranken zoals koffie of warme chocolademelk serveren? Dan krijgen kartonnen bekers over het algemeen de voorkeur als drinkbeker. Niet alleen omdat zij niet zomaar gaan smelten, ook omdat zij veel beter isoleren. Hierdoor zal de drinkbeker de warmte veel beter vasthouden, waardoor vingers zich niet hoeven te verbanden. In de tussentijd houdt de drinkbeker ook het warme drankje heerlijk warm. Het bijkomstig voordeel van een kartonnen drinkbeker is natuurlijk het ecologisch karakter, zeker indien de kartonnen drinkbeker voorzien is van een milieukeurmerk.


Fatal error: Uncaught PDOException: SQLSTATE[HY000]: General error: 1205 Lock wait timeout exceeded; try restarting transaction in /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php:228 Stack trace: #0 /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php(228): PDOStatement->execute(Array) #1 /home/handdoek/httpdocs/lib/Varien/Db/Statement/Pdo/Mysql.php(110): Zend_Db_Statement_Pdo->_execute(Array) #2 /home/handdoek/httpdocs/app/code/core/Zend/Db/Statement.php(291): Varien_Db_Statement_Pdo_Mysql->_execute(Array) #3 /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(480): Zend_Db_Statement->execute(Array) #4 /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Adapter/Pdo/Abstract.php(238): Zend_Db_Adapter_Abstract->query('DELETE FROM `co...', Array) #5 /home/handdoek/httpdocs/lib/Varien/Db/Adapter/Pdo/Mysql.php(504): Zend_Db_Adapter_Pdo_Abstract->query('DELETE FROM `co...', Array) #6 /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Adapter/Abstract.php(664): Varien_Db_Adapter_Pdo_Mysql->query('DELETE FROM `co...') #7 /home/handdoek/httpdocs/ap in /home/handdoek/httpdocs/lib/Zend/Db/Statement/Pdo.php on line 235