Onze andere webshops

Snack en Take Away

Foto-tabel Lijst

1-12 of 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 59

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Wegwerp bakjes, wegwerp schaaltjes en snackbakjes kopen bij 4UStore

De lekkerste afhaalmaaltijden hebben nood aan de juiste wegwerp bakjes. Enkel zo kan de versheid voldoende worden benadrukt, houdt de smaak langdurig vast en wordt er voldoende isolatie geboden om de bereidingen naar huis te begeleiden. Bij 4UStore vind je diverse wegwerp bakjes voor uiteenlopende gerechten. Ongeacht of je nu een Chinees restaurant hebt, een saladebar of een snackbar, bij 4UStore vind je steeds de wegwerp bakjes en snackbakjes die je nodig hebt.

Verschillende soorten wegwerp bakjes en snackbakjes

Bij 4UStore kan je uiteenlopende wegwerp bakjes en snackbakjes kopen. In de eerste plaats zijn er bijvoorbeeld de disposable frietbakjes. Deze wegwerp bakjes zijn verkrijgbaar in verschillende formaten en eventueel ook voorzien van een extra vakje voor snacksaus of voor vlees. Voor hamburgers zijn er dan weer hamburgerbakjes, terwijl onze menubakjes onder andere geschikt zijn voor afhaalshoarma. Deze wegwerp bakjes zijn gemaakt van isolerend foammateriaal en houden het eten lekker warm. Vervolgens verkopen we ook plastic wegwerp bakjes, saladeschalen, octaviewboxes en Oosterse wegwerp bakjes. Hierdoor hebben we voor alle toepassingen wel geschikte snackbakjes en wegwerp bakjes beschikbaar.

Wegwerp schaaltjes, ovenschalen en snackzakken

Naast onze rijke collectie aan wegwerp bakjes en snackbakjes vind je bij 4UStore ook wegwerp schaaltjes. Het gaat bijvoorbeeld om transparante saladeschalen die de versheid van de bereidingen benadrukken. Ook ovenschalen van aluminium zijn beschikbaar in uiteenlopende formaten en zijn ideaal voor de verkoop van op te warmen maaltijden, zoals een heerlijke huisbereide lasagne of een stevige kapsalon. Ten slotte verkopen wij ook snackzakken. Deze puntzakken zijn ideaal voor het serveren van friet, maar ook voor smoutebollen met bloem of suiker. Al kan je ook perfect fish and chips serveren in deze stevige snackzakken.

Het ruimste aanbod aan disposables voor jouw bereidingen

Naast wegwerp bakjes en wegwerp schaaltjes vind je bij 4UStore ook diverse andere disposables die geschikt zijn voor afhaalmaaltijden. Voor een nog ruimer aanbod verwijzen we jou echter door naar zusterwebsite Disposabletotaal.nl.