Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 40
    42
Merk
  1. Merkloos (3)

Menubakjes

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Menubakjes kopen bij 4UStore

Menubakjes zijn ideaal voor restaurants of eetkraampjes die afhaalmaaltijden verkopen. Vooral bij warme maaltijden is dat het geval, want deze menubakjes zijn zo ontworpen dat ze de warmte veel beter vasthouden. Overigens blijft niet enkel de warmte beter in het menubakje hangen, maar ook de dampen en aroma’s zullen minder snel verdwijnen. Bij het openen van de menubakjes staat de klant dan ook meteen versteld van jouw culinaire creaties.

Aangenaam eten uit de menubakjes

De menubakjes zijn speciaal ontworpen opdat je er meteen uit kan eten. Zeker indien je ze vergezelt van disposable bestek, kan men zelfs op een bankje in het park heerlijk tafelen. Bijzonder is ook dat de menubakjes voorzien zijn van verschillende vakken waardoor de voedingswaren apart worden bewaard. Honger maakt rauwe bonen dan wel zoet, maar jouw zoetzuur sausje hoeft nog niet overal heen te gutsen. Dankzij deze vakjes hoeft dat geen probleem te zijn. Zo blijven smaken beter behouden en gaat de textuur van het eten niet verloren, zelfs niet na een heftige motorrit. De menubakjes zijn verkrijgbaar met drie of meer vakjes. Het is slechts één van de voordelen van deze menubakjes, maar wat ons betreft is het misschien wel het belangrijkste.

Andere voordelen van menubakjes

Onze menubakjes zijn gemaakt op basis van een isolerend foammateriaal. Hierdoor blijft jouw eten lekker lang warm en smakelijk. Daarnaast is dit foam ook geschikt voor vette of sausrijke gerechten. Bovendien zijn er nog talloze andere voordelen op te noemen. Zo zijn de menubakjes heel goedkoop, hebben ze een licht gewicht en zijn ze eenvoudig stapelbaar. Tot slot kan je zo’n menubox eenvoudig markeren. Zo is het meteen duidelijk welke pitaschotel vegetarisch is en voor welke pitaschotel er een lammetje werd geofferd.

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Bij 4UStore vind je diverse disposables voor jouw afhaalmaaltijden. Bekijk daarom ook even onderstaande producten: