Onze andere webshops

Glaswerk

Foto-tabel Lijst

1-12 of 172

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 172

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Glaswerk van Kantinewinkel.nl

Bent u op zoek naar glaswerk wat past bij uw uitgebreide drankkaart? Dan bent u bij Kantinewinkel.nl aan het juiste adres. In ons assortiment zijn diverse soorten glazen te vinden die passen bij zowat alle soorten dranken die aangeboden worden op de terrassen. Kantinewinkel.nl is onderdeel van 4UStore. Wij bieden een uitgebreid assortiment aan producten die van pas komen binnen het bedrijfs- en horecaleven.

Verschillende soorten glaswerk

Bent u benieuwd naar welke soorten glaswerk wij aanbieden? Neem dan een uitgebreide kijk op deze pagina. Zo zijn er in ons assortiment verschillende bierglazen- en pullen te vinden. Het is bij ons ook mogelijk om de pullen te laten bedrukken. Erg leuk om bijvoorbeeld als cadeau te geven of in een studentencafé te plaatsen. Verder kunt u in ons assortiment verschillende soorten glaswerk in de vorm van wijnglazen, longdrinkglazen, shotglazen en champagneglazen vinden. Onze glazen zijn altijd van uitstekende kwaliteit en worden heel vriendelijk geprijsd. Mocht u tevens een bepaald soort glaswerk nodig hebben, maar kunt u deze niet vinden in ons assortiment? Laat het ons dan zo snel mogelijk weten, want wellicht kunnen wij u wel verder helpen met de aankoop van dit specifieke glaswerk. Wij zullen dan ons uiterste best doen om het product alsnog voor u te verkrijgen.

Glaswerk bestellen bij Kantinewinkel.nl

Heeft u interesse in een van onze soorten glaswerk uit ons assortiment? Deze kunt u eenvoudig online bestellen via onze website. Onze glazen worden veelal verkocht per 6 of 12 stuks, waarbij het bij een aantal producten in verhouding goedkoper is om meerdere tegelijk te kopen. Bij een aantal producten wordt de prijs in verhouding namelijk goedkoper wanneer u een groter aantal besteld. U kunt zoals eerder benoemd uw gewenste producten eenvoudig online bestellen, waarna de glazen zo snel mogelijk bij u bezorgd zullen worden. Gemakkelijk hé?

Andere producten bij Kantinewinkel.nl

Buiten dit uitgebreide assortiment aan glaswerk verkopen wij natuurlijk nog veel meer producten die voor u geschikt zouden kunnen zijn. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kaarsen & sfeerverlichting, diverse hartige waren en bieren. Heeft u vragen over een van onze producten? Neem dan contact op met onze klantenservice via 0117-454007 of info@kantinewinkel.nl.