Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    7
Merk
  1. Brand (3)

Brand glazen

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Brand glazen kopen bij 4UStore

Er zijn verschillende soorten Brandglazen die allen hun eigen favoriet biertje hebben. De klassieke Brand glazen zijn een uitstekende keuze voor weizenbier. De Brand glazen zorgen namelijk voor een stevige schuimkraag, zodat de lichtkruidige smaken behouden blijven. Toch zijn er ook Brandglazen voor bijvoorbeeld bovengistende bieren. We leggen graag het een en ander voor u uit.

Verschillende soorten Brand glazen

De Brand glazen komen in verschillende verschijningsvormen. De bekendste variant onder de Brandglazen is wellicht het fluitje. Het fluitje is een glas zonder voetstuk. Deze Brand glazen zijn uitermate geschikt voor hun Oud Bruin en Premium Pilsener. Het heeft een inhoud van 18 cl. Als het net wat meer mag zijn, is er het vaasje. Deze Brandglazen zijn er voor een frisse pils en hebben een inhoud van 25 cl. Voor bovengistende bieren zoals de IPA, de Sylvester, de Zwaar Blond en de Lentebock is er het Brand Bovengister-glas. Deze Brand glazen hebben een opstaande rand zodat de aroma's beter ontstijgen en er een stevigere schuimkraag wordt gevormd. Zowel bij het inschenken als het tappen zijn deze Brand glazen een meerwaarde. Ze hebben een inhoud van 25 cl. Denk ten slotte ook aan andere Brand glazen zoals 't Wielderke en het tulpglas dat een goede keuze is voor de Imperator en de Dubbelbock.

Lekkere versnaperingen voor bij het Brandbier

We bieden een ruim assortiment Brand glazen aan. Hierdoor hebben horecaondernemers altijd een passend glas. Als biergroothandel gaan we echter nog verder dan dat. Naast bieren en alcoholvrije bieren bieden we namelijk talloze begeleiders aan. Zo serveert u naast dit bier ook lekkere borrelhapjes en -nootjes. Hieronder vindt u alvast een aantal passende versnaperingen terug.