Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    3
Merk
  1. Gulpener (1)

Gulpener glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Gulpener glazen kopen bij 4UStore

De speciaalbieren van Gulpener hoort u altijd uit een van de bijpassende Gulpener glazen te drinken. U heeft hierbij de keuze tussen verschillende soorten glazen, afhankelijk van het biertje dat u drinkt. Voor de UR-Weizen is er bijvoorbeeld een weizenbierglas, terwijl de speciaalbieren dan weer een tulpglas nodig hebben. Dankzij een ruim assortiment aan Gulpener bierglazen helpt 4UStore u om optimaal van dit bier te genieten.

Verschillende soorten Gulpener bierglazen

Voor vrijwel ieder biertje is er een bijpassend glas. De klassieke Gulpener glazen hebben een inhoud van 25 cl en zijn er speciaal voor de frisse pilsbiertjes. Daarnaast is er ook een speciaalbierglas en zijn er Gulpener glazen met het opschrift 'Biologisch'. Deze Gulpener glazen zijn ideaal voor hun biologische bieren. Deze bieren gebruiken enkel biologisch geteelde hop- en gerstsoorten. Verder is er het Korenwolf-glas voor de echte Korenwolf-genieter en het biercollegeglas met een inhoud van 15 cl, speciaal gemaakt voor de bierproever.

Alles voor een optimale bierervaring

Met een ruim assortiment aan bierglazen kunnen wij elke levensgenieter plezieren. Naast de Gulpener bierglazen verkopen we onder meer bierglazen voor populaire biertjes als Liefmans, Jupiler, Heineken en Duvel. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor de aanschaf van bierpullen en diverse andere glazen. Ten slotte bieden we lekkere hapjes aan om de bierbeleving naar een hoger niveau te brengen. Via onderstaande linkjes leest u er meer over.