Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    2
Merk
  1. Liefmans (1)

Liefmans glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Liefmans glazen kopen bij 4UStore

De Liefmans glazen hebben middenin een ronding die de aroma's goed vasthoudt. Ook de iets zachtere sluiting helpt de aroma's beter vast te houden, waardoor u het bier beter kunt proeven en ruiken. Qua vorm is het dan ook een van de meest veelzijdige glazen die voor diverse biertjes te gebruiken zijn, maar natuurlijk het beste samen met een kriek, een Belgisch biertje met zure kersen. Bij ons kunt u verschillende soorten Liefmans glazen kopen. Ze hebben standaard een inhoud van 25 cl en dankzij de ruime voet liggen ze ook goed in de hand.

Verschillende soorten Liefmans glazen kopen bij 4UStore

Natuurlijk verkopen wij de klassieke Liefmans glazen met hun bekende hoge voet. Maar voor wie liever zijn Liefmans met ijsblokjes drinkt, zijn er ook de Liefmans on the rocks glazen. De Liefmans on the rocks glazen vult u tot de helft met ijsblokjes, waarna u nog even een kriek inschenkt. De Liefmans on the rocks glazen zijn heel populair tijdens de zomermaanden en zijn onmisbaar voor op het terras.

Meer dan alleen Liefmans glazen kopen bij 4UStore

4UStore is een online drankengroothandel waar u verschillende bieren en alcoholvrije bieren kunt vinden. U hoeft zich daarbij zeker niet laten beperken tot onze bieren. Een goed alternatief is bijvoorbeeld de Siebrand Marise, een alcoholvrije likeur met de smaak van kers en framboos. Toch verkopen we meer dan alleen bieren en bierglazen. Ook voor talloze andere koude dranken kunt u bij ons terecht. Hieronder vindt u een aantal uitstekende voorbeelden terug.