Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    2
Merk
  1. Peroni (1)

Peroni glazen

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

1 artikel(en)

Peroni glazen kopen bij 4UStore

Als u vaak Italianen over de vloer krijgt of een Italiaans restaurant uitbaat, kan het Peronibier niet ontbreken. En om de beleving helemaal compleet te maken, vindt u bij ons een breed assortiment Peroni bierglazen. Deze Peroni glazen zorgen voor de beste bierbeleving en hebben een aangenaam prijsje, waardoor het de horecaondernemer gegarandeerd zal plezieren.

Over de Peroni glazen

Het Peronibier is een populair Italiaans bier van hoge gisting. Het is de populairste pils van Italië en het wordt wereldwijd gedistribueerd. De Peroni glazen zijn helemaal afgestemd op deze pils. Het is een langwerpig glas dat de schuimkraag langdurig in stand houdt. De Peroni glazen hebben een inhoud van 25 cl en zijn onmisbaar in Italiaanse restaurants die Italiaans bier serveren. De Peroni glazen dragen het Peronilogo met trots. De Peroni bierglazen kunnen ook in bulk worden gekocht, waarbij u rekent op extra staffelvoordelen. Op de productpagina's leest u meer over deze Italiaanse bierglazen.

Webshop voor Italiaanse restaurants

Bij 4UStore bieden we diverse producten aan die onmisbaar zijn voor Italiaanse restaurants. Naast de Peroni bierglazen gaat het om maaltijdproducten als de Italiaanse minestronesoep van Knorr of Italiaanse kruiden. Daarnaast hebben we een ruim assortiment disposables voor Italiaanse take-awayrestaurants. Hieronder vindt u een aantal populaire producten terug.