Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 15
  170
Merk
 1. Knorr (74)

Knorr

Foto-tabel Lijst

1-12 of 74

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 74

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Knorr soep kopen bij 4UStore

Knorr werd in 1838 opgericht door de Duitser Carl Heinrich Knorr. Aanvankelijk hield het bedrijf zich nog bezig met gedroogd voedsel, maar vanaf de jaren 1870 kwam de focus steeds meer te liggen op bouillons en smaakversterkers voor soep. Tot op heden zijn zowel de Knorr soep als de Knorr bouillon heel populair. Ze bieden dan ook een compleet assortiment aan voor kantoren en kantines. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende verpakkings- en verschijningsvormen en uiteenlopende smaakjes. Hieronder leest u er meer over.

Verschillende soorten Knorr soep kopen

De Knorr soep is gemaakt van natuurlijke ingrediënten en diverse zorgvuldig geselecteerde groenten. Hoewel de Knorr soep meteen kan worden geserveerd, kunnen ze uiteraard ook als basis dienen en kunt u er nog andere ingrediënten aan toevoegen. De Knorr soep is verkrijgbaar in flessen, brikken, blikken en droge uitvoeringen. Uiteraard focussen wij voornamelijk op de grootverpakkingen voor kantines en de handige automatensoep. U kunt daarbij kiezen tussen verschillende soepen, zoals de Italiaanse minestronesoep, de linzensoep of de heldere tomatensoep.

Knor bouillon kopen

Tevens kunt u bij ons terecht voor de Knor bouillon of de Knorr drinkbouillon. De Knorr bouillon kan worden gebruikt als basis voor soepbereidingen, maar het kan natuurlijk ook aan andere gerechten smaak toevoegen. De Knorr drinkbouillon is dan weer een zachte en lichte drinkbouillon met weinig calorieën. Deze drinkbouillons zijn rijk aan smaak en komen met diverse smaakjes, zoals de Knorr Tuinkruiden Bouillon of de drinkbouillon met tomaatsmaak. Ook hier gaat het natuurlijk om een Knorr drinkbouillon grootverpakking.

Soep kopen voor kantines

Naast de Knorr drinkbouillon grootverpakking en de ander grootverpakkingen van deze producent bieden wij natuurlijk ook soep aan van diverse merken. Ook zij komen met de meest uiteenlopende smaakjes en in diverse verpakkings- en verschijningsvormen. Op onderstaande pagina's vindt u alvast een aantal uitstekende alternatieven terug.