Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Borrelglazen

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Borrelglazen kopen bij 4UStore

Wanneer er sterkedrank wordt geschonken, zijn borrelglazen onmisbaar. Deze glazen komen in verschillende vormen, groottes en stijlen. De meeste borrelglazen hebben een inhoudsmaat van 35cc. Ook wij verkopen borrelglazen met een inhoud van 35cc. U vindt bij ons echter ook borrelglazen met afwijkende inhoudsmaten van bijvoorbeeld 60cc. Al deze glazen zijn uitermate stevig, stijlvol en liggen goed in de hand. Het gaat om glazen van uiteenlopende merken, zoals het gildeglas van Royal Leerdam.

Een ruim assortiment borrelglazen

Er bestaan verschillende soorten borrelglazen die telkens focussen op een of meerdere drankjes. Zo maakt men wel eens het onderscheid tussen whiskyglazen, cognacglazen, likeurglazen, portglazen en sherryglazen. Deze glazen hebben uiteenlopende diameters en komen uit verschillende series. U kunt bij uw keuze ook rekening houden met het design en de glazen netjes inpassen in de uitstraling van uw bar. In ieder geval zijn ze net iets kleiner dan normale barglazen en zijn ze zowel geschikt voor wie voorzichtig nipt als voor wie alles wel heel vlotjes wegdrinkt.

Alle benodigdheden voor uw bar

We verkopen zowel glazen als plastic borrelglazen. Tevens vindt u bij ons alle benodigdheden voor in uw bar. Naast koude dranken gaat het bijvoorbeeld om decoratie om uw bar op te vrolijken of om lekkere hapjes. Ontdek alle mogelijkheden op deze website of surf meteen verder naar onderstaande pagina's waar u alvast een aantal handige producten aantreft.