Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 2
    4
Merk
  1. Libbey (1)
  2. Pasabahce (1)
  3. Savoie (1)

Champagneglazen

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Champagneglazen kopen bij 4UStore

Champagne hoort u natuurlijk in de beste champagneglazen te serveren. Wij hebben een ruim assortiment champagneglazen die de champagne maximaal tot uiting laten komen en die tegelijkertijd de bubbels behouden. Deze champagneglazen voldoen aan onze strenge horecakwaliteitseisen en zijn zowel stevig als stijlvol. Onze champagneglazen zijn geschikt voor diverse gelegenheden en hebben een aangenaam prijskaartje.

Het slimme ontwerp van het champagneglas

Champagneglazen, de zogenaamde flutes en coupes, zijn er speciaal om de smaakbeleving te bevorderen. Het glas is zo ontworpen dat de drinker het kan vasthouden zonder dat zijn lichaamstemperatuur de champagnetemperatuur beïnvloedt. Om diezelfde reden wordt er vaak voor dubbelwandig glas gekozen. Bij een smal design zijn de bubbels extra geaccentueerd. Omdat het glas wat naar binnen buigt, wordt dit effect bovendien versterkt. Hoe smaller het champagneglas, hoe geaccentueerder de bubbel, maar hoe minder complexiteit u ervaart. Net daarom heeft u eigenlijk verschillende glazen nodig, want elke champagne heeft zijn favoriet glas.

Geschikt voor meer dan alleen champagne

Champagneglazen zijn natuurlijk ideaal om champagne of mousserende wijn uit te drinken. Daarnaast kunt u een champagneglas ook voor een aantal bieren gebruiken. Onder meer geuzes, fruitbieren en het Belgische lambiek laten zich heel goed uit champagneglazen drinken. Het aroma verzamelt dan pal voor de neus. Voor de meeste bieren zijn champagneglazen echter niet geschikt. Gelukkig kunt u bij deze online horecagroothandel ook heel wat andere glazen kopen. Neem bijvoorbeeld een kijkje op onderstaande pagina's waar u meer leest over onze andere goede glazen.