Onze andere webshops

Bierglazen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 71

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 71

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Bierglazen kopen bij 4UStore

Elk bier heeft een eigen favoriet bierglas. Daarom kiezen wij voor een heel royaal assortiment bierglazen. Hierdoor vindt u voor elk bier een passend glas. U heeft de keuze tussen onder meer vaasjes, glazen met voet en bierpullen met uiteenlopende inhouden. Ook bierglazen met oor en vriezer- en vaatwasserbestendige glazen zijn bij ons te verkrijgen.

Bier op de optimale manieren serveren

Bij ons vindt u een assortiment bierglazen van verschillende biermerken, zoals Liefmans, Duvel, La Chouffe, Chimay en Karmeliet. Het gaat om de officiële glazen zoals ze door de brouwer op de markt worden gebracht. Hierdoor bent u zeker dat u het bier op de best mogelijke manier serveert, wat uw klanten zullen waarderen. Daarnaast hebben we een uitgebreid brouweronafhankelijk assortiment met bierglazen die voor uiteenlopende biertjes geschikt zijn. Deze bierglazen zijn extra voordelig en worden vaak gebruikt voor pils. Onder meer de bierglazen van Mammoet Budgetline en van Bierwinst zijn bij ons te verkrijgen.

Meer dan alleen bierglazen kopen bij online biergroothandel 4UStore

Als online biergroothandel bieden wij meer aan dan alleen bierglazen. Zo verkopen we ook bierviltjes waarop u de bierglazen stijlvol kunt plaatsen, net zoals de bijpassende bieren. Naast populaire biermerken als Jupiler en Heineken, gaat het ook om bijzondere biertjes als Dikke Lul 3Bier en BrewDog Punk IPA. Ten slotte hebben we een compleet assortiment met alcoholische en non-alcoholische dranken. Hieronder vindt u alvast een aantal goede keuzes terug.