Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 0
    23
Merk
  1. Bierwinst (9)

Bierwinst glazen

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

9 artikel(en)

Bierwinst glazen kopen bij 4UStore

Wij verkopen diverse Bierwinst glazen. Het gaat daarbij niet alleen om bierglazen. In tegenstelling tot wat de naam doet vermoeden, is het assortiment namelijk veel uitgebreider. Het omvat bijvoorbeeld ook champagneglazen, longdrinkglazen, shotglazen enzovoort. Tevens vindt u bij ons handige oplossingen om extra te besparen op uw drank, zoals de non-drip van Bierwinst.

Bierwinst glazen: de ideale glazen voor horecaondernemers

De Bierwinst glazen zijn er speciaal voor horecaondernemers. Op elk mogelijk vlak zijn de Bierwinst glazen aan hun behoeften aangepast. Dit hoeft niet te verbazen, want zaakvoerder Jop Nieuwenhuizen is zelf zijn hele leven werkzaam gewest in de horeca. Hij was geërgerd door het vergroten van het glaswerk door brouwerijen – neem bijvoorbeeld het fluitje dat van 18 naar 22 cl is gegaan – en bedacht een oplossing: de Bierwinst glazen. De Bierwinst glazen hebben net iets minder inhoud, zonder dat dit opvalt. Ze hebben bijvoorbeeld een iets dikkere bodem en hierdoor is een fluitje 18 cl in plaats van 22 cl en een vaas 20 cl in plaats van 25 cl. Handig, want horecabezoekers zijn dan wel prijsbewust, maar niet meteen inhoudsbewust. Ook op andere punten zijn de Bierwinst glazen aangepast aan de behoeften van de horeca. Zo zijn de Bierwinst glazen kwalitatief superieur, waardoor het glaswerk langer meegaat en er geen risico op verwondingen bestaat. Kortom: de Bierwinst glazen zijn een ideaal alternatief voor het glaswerk dat vaak door brouwerijen wordt aangeboden.

De online horecagroothandel van Nederland

Net zoals Bierwinst bieden ook wij oplossingen aan horecaondernemers aan. Via onder meer staffelkortingen helpen we hen te besparen, terwijl onze producten naadloos voldoen aan hun behoeften. Neem bijvoorbeeld onze kaarsen die ideaal zijn voor in de horeca, maar ook onze schoonmaakmaterialen voor grootverbruikers. Lees er meer over op onderstaande pagina's waarop meer van onze producten terug te vinden zijn.