Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 0
    95
Merk
  1. Arcoroc (2)
  2. Mammoet (1)
  3. Pasabahce (1)

Mammoet glazen

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Mammoet glazen kopen bij 4UStore

U hoeft zeker niet te kiezen voor de glazen die brouwerijen en drankproducenten u voorschotelen. Het is vaak zelfs een goed idee om te kiezen voor een neutraal glas dat speciaal gemaakt is om te voldoen aan de behoeften van de horecaondernemer. Het is meteen ook de reden waarom u bij ons de Mammoet glazen vindt. We bieden uiteenlopende Mammoet glazen aan, zoals de Mammoet bierglazen, maar ook hun colaglazen, shotglazen enzovoort.

Over de Mammoet bierglazen

De mammoet is natuurlijk een olifantachtige. Helaas uitgestorven, maar nog steeds een wezen dat tot de verbeelding spreekt. Net zoals de olifant moet het een ongelofelijk intelligent beest geweest zijn, terwijl het ook kracht uitstraalt. En zo vergaat het ook de Mammoet glazen. De Mammoet glazen hebben een slim ontwerp, liggen goed in de hand en zijn tegelijkertijd ook heel stijlvol. Neem bijvoorbeeld de Mammoet bierglazen, met hun fluitje als bekendste voorbeeld. Dit fluitje is eenvoudig ontworpen, maar toch stevig en het heeft bovendien een inhoud van 19 cl. Dit is net iets minder dan wat u van de brouwerij hun glazen gewoon bent. Met deze Mammoet bierglazen kunt u dan ook uw winstmarge vergroten. Handig, want consumenten zijn vooral prijsbewust en allesbehalve inhoudsbewust. Hun andere bierglazen uit de Budgetline voldoen eveneens aan onze hoge eisen en zijn daarenboven eenvoudig stapelbaar. Hierdoor zijn de Mammoet bierglazen een heel goede keuze voor in de kroeg, maar natuurlijk kunt u ze ook elders gebruiken.

Uw online leverancier van hotelbenodigdheden

In de horecawereld zijn deze glazen allesbehalve onbekend. Mammoet Hotel Supplies is niet voor niets een betrouwbare producent van neutrale, eenvoudige en elegante oplossingen voor hotels en horecaondernemers. Ook bij ons vindt u talloze benodigdheden voor uw hotel. Dit gaat van schoonmaakwagens en alles voor interieurreiniging tot de benodigdheden om de kamers aan te kleden. Hieronder vindt u een aantal van onze oplossingen terug.