Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 21
    82
Merk
  1. DEB (1)
  2. Rheosept (2)
  3. Wecoline (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Desinfectiemiddelen (2)
Type Handhygiëne
  1. Wet wipes (1)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (4)

Desinfectie Wipes

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Desinfectiewipes kopen bij 4Ustore

Dankzij desinfectiewipes is het mogelijk om oppervlakken of handen snel en effectief te reinigen wanneer er geen water in de buurt is. De betere desinfectiewipes kunnen echter ook worden gebruikt in medische omgevingen. De geschiktheid van desinfectiewipes kan echter sterk verschillen en daarom is het belangrijk om steeds de productbeschrijvingen en/of het informatieblad van de fabrikant door te nemen. Hieronder leggen we alvast het een en ander voor u uit.

Desinfectiewipes voor oppervlaktereiniging

Deze groep desinfecterende doekjes gebruikt u voor het desinfecteren van diverse oppervlakken zoals toetsenborden, betaalterminals, tafels, enzovoort. Ze bevatten bestanddelen die snel en effectief bacteriën, gisten en virussen doden. Deze desinfectiewipes zijn echter niet geschikt voor het desinfecteren van de handen en aldus is het dan ook nodig om handschoenen te dragen. De effectiviteit van dergelijke desinfecterende doekjes is afhankelijk van de samenstelling en daarom is het belangrijk om steeds de informatie op de productpagina’s door te nemen. Wij beschikken over krachtige desinfectiewipes die de meeste bacteriën en virussen al binnen de 30 seconden kunnen doden. Deze desinfectiewipes zijn geschikt voor gebruik in medische omgevingen.

Desinfectiewipes voor het desinfecteren van de handen

Deze desinfectiewipes zijn zo ontworpen dat ze de handen niet beschadigen of uitdrogen, maar wel voldoende reinigen en/of desinfecteren. Vaak zijn ze minder effectief dan desinfecterende doekjes voor oppervlaktereiniging en mag het wassen van de handen niet worden vervangen. Wanneer er geen stromend water in de buurt is, zijn deze desinfectiewipes wel gewoon een goede oplossing. Deze desinfectiewipes komen over het algemeen in kleine verpakkingen zodat ze eenvoudig te verdelen of bij te houden zijn.

Andere desinfectiemiddelen kopen bij 4UStore

Naast desinfecterende doekje vindt u bij 4UStore talloze andere desinfectiemiddelen voor het desinfecteren van de handen of diverse oppervlakken. Neem hiervoor een kijkje op volgende pagina’s waar u aanvullende informatie aantreft: