Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 4
    16
Merk
  1. Merkloos (1)
  2. PBM Disposables (1)
Soort
  1. Mondkapje (1)

Gezichtsbescherming

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Gezichtsbescherming kopen bij 4UStore

Niezen, hoesten of zelfs uitademen kan volstaan om ziekten te verspreiden. Daarnaast blijft het gezicht een kwetsbaar toegangspunt voor diverse virussen. Via gezichtsbescherming beschermt u dan ook niet alleen uw bezoekers, maar ook uw medewerkers. Er bestaan verschillende soorten gezichtsbescherming, gaande van het spatscherm tot mondkapjes. Bij 4UStore bieden we een ruim assortiment gezichtsbescherming aan met een duidelijke focus op kantines en horecagelegenheden.

Gezichtsbescherming voor contactberoepen

In de eerste plaats vindt u in deze webwinkel een spatscherm terug. Het gaat om een transparante vorm van gezichtsbescherming waarmee het zicht optimaal blijft en klanten op een vriendelijke manier worden bediend, maar waarbij blootstelling wordt voorkomen. Dankzij de brede kanten gaat het om volwaardige gezichtsbescherming die verder gaat dan mondkapjes. Dankzij deze gezichtsbescherming kunnen taken efficiënt worden uitgevoerd zonder risico op blootstelling aan ziekten of sputum. Deze vorm van gezichtsbescherming wordt onder andere gebruikt door zorgpersoneel, maar is ook geschikt voor dierenartsen, horecamedewerkers en andere contactberoepen.

Mondkapjes en andere gezichtsbescherming

Uiteraard kunt u niet alleen bij ons terecht voor een spatscherm maar ook voor andere vormen van gezichtsbescherming. Het gaat dan voornamelijk om de verschillende soorten mondkapjes. Het is belangrijk om te weten dat mondkapjes in verschillende uitvoeringen komen. Zo zijn er mondkapjes die niet voorzien zijn van medische keurmerken en dus ook niet geschikt zijn voor gebruik in medische omgevingen. Die kunnen dan bijvoorbeeld wel worden gebruikt in de voedingssector of ter voorkoming van inademing van grote stofdeeltjes. Op de desbetreffende productpagina’s vindt u steeds meer informatie over de geschiktheid van onze gezichtsbescherming. Voor meer informatie over ons spatscherm en onze mondkapjes kunt u zich steeds wenden tot onze klantendienst.

Andere producten van 4UStore

Bij Kantinewinkel.nl streven we naar een hygiënische werk- en eetomgeving. Daarom bieden we talloze producten aan die de hygiëne in uw kantine ten goede komen. Naast gezichtsbescherming kunt u ook voor volgende producten terecht in onze webwinkel: