Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Handschoenen

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Schoonmaakhandschoenen kopen bij Kantinewinkel.nl

Bent u op zoek naar grootverpakkingen schoonmaakhandschoenen? Dan bent u bij Kantinewinkel.nl aan het juiste adres. Kantinewinkel.nl is onderdeel van 4UStore en biedt altijd hoge kwaliteit producten aan in het assortiment. Via Kantinewinkel.nl worden er diverse producten aangeboden die voor verschillende bedrijven enorm handig kunnen zijn. Zo ook verschillende maten schoonmaakhandschoenen.

Verschillende maten schoonmaakhandschoenen

In ons assortiment van schoonmaakhandschoenen kunt u vele verschillende maten vinden. Deze maten variëren van S, M, L tot XL. Alle maten schoonmaakhandschoenen zijn dus wel in ons assortiment te vinden. Zo zijn onze schoonmaakhandschoenen tevens verkrijgbaar in verschillende materialen, zoals vinyl handschoenen, nitril handschoen en latex handschoenen. Bekijk goed welk materiaal u het fijnste vindt om mee te werken.

Schoonmaakhandschoenen bestellen bij Kantinewinkel.nl

Heeft u interesse in een van onze schoonmaakhandschoenen en wilt u deze graag bestellen? Dit kunt u eenvoudig doen via onze website. Onze schoonmaakhandschoenen worden verkocht per 1000 stuks, namelijk 10 dozen van 100 stuks per doos. Doordat u een groter aantal in één keer aanschaft kunnen wij de prijs voor u voordeliger houden en is het voor u goedkoper. Tevens is het bij ons mogelijk om meerdere stuks in een keer te bestellen, waardoor de prijs in verhouding per stuk goedkoper wordt. Hierdoor hoeft u op de korte termijn geen nieuwe schoonmaakhandschoenen te bestellen en bent u op de lange termijn een stuk goedkoper uit. Wij raden u dan ook zeker aan om gebruik te maken van deze actie.

Andere producten bestellen bij Kantinewinkel.nl

Buiten deze handige schoonmaakhandschoenen verkopen wij natuurlijk nog veel meer handige schoonmaakmaterialen in ons assortiment. Denk hierbij bijvoorbeeld aan theedoeken, stofdoeken, verschillende producten voor vloerreiniging en stofzuigers. Heeft u vragen over een van onze producten? Schroom dan niet en neem contact op met onze klantenservice via 0117-454007 of info@kantinewinkel.nl. Op deze manier kunnen wij u zo snel mogelijk helpen met al uw vragen.