Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 13
    65
Merk
  1. Bolsius (18)
Color
  1. Rood (2)

Bolsius Relight kaarsen

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 18

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Uw Bolsius Relight navulling kopen bij 4UStore

De Bolsius-kaarsen zijn een ongelofelijk goede toevoeging voor het horeca-interieur. Bij de Bolsius Relight is dat niet anders, integendeel. Ook deze kaarsen zijn van uitstekende kwaliteit en branden extra lang. Ze kunnen dan ook een heel goede prijs-kwaliteitverhouding voorleggen. Hier zijn er meerdere uiteenlopende navullingen verkrijgbaar en we informeren u graag.

Altijd een passende Bolsius navulling

De Bolsius Relight Refill is ontworpen als Bolsius navulling voor de Bolsius Relight-kaarsenhouders. De Bolsius Relight Refill is verkrijgbaar in verschillende kleuren en kunnen zo bij elk interieur aansluiten. Niet alleen is de Bolsius Relight Refill hierdoor een ideale Bolsius navulling, maar bovendien kan de Bolsius Relight Refill ook uitstekende prestaties voorleggen. Elke Bolsius Relight Refill heeft bijvoorbeeld een gegarandeerde brandduur van 24 uur. Hierdoor hoeft u niet al te vaak een nieuwe Bolsius Relight navulling te voorzien.

Verkrijgbaar in diverse kleuren

Naast de klassieke, witte Bolsius Relight navulling zijn er ook talloze varianten verkrijgbaar. Denk daarbij aan een authentieke rode Bolsius Relight Refill die een romantische uitstraling met zich meebrengt. Of wat dacht u van een oranje Bolsius Relight navulling? Ideaal voor wanneer ons Oranje de tegenstander van de mat speelt! Deze navullingen zijn telkens verkrijgbaar in handige grootverpakkingen en zijn extra voordelig. Dit maakt het een uitstekende keuze voor horecaondernemers.

Nog meer kaarsen in grootverpakkingen

Natuurlijk heeft u niet alleen de Bolsius navulling nodig, maar kunt u ook de bijhorende kaarsenhouders gebruiken. Deze kaarsenhouders vindt u uiteraard ook gewoon in onze webshop terug. Daarnaast nodigen we u graag uit om ook een kijkje te nemen doorheen ons resterend productassortiment, want horecaondernemers kunnen ook andere kaarsen van uiteenlopende merken bij ons verkrijgen.