Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 7
    36
Merk
  1. Bolsius (6)

Bolsius (Relight) Kaarsenhouders

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Een Bolsius Relight houder kopen bij 4UStore

De lijn Bolsius Relight is een kaarsenproductlijn voor professionals. Het gaat om een lijn van stijlvolle, maar voordelige kaarsen die perfect voldoen aan de eisen van eigentijdse horecaondernemers. Deze kaarsen hebben een eenvoudig design, maar het is net door ze te combineren met een Bolsius Relight houder dat ze perfect in het interieur passen en een unieke uitstraling krijgen. Voor zowat elk interieur is er wel een geschikte Bolsius Relight houder te vinden. Op deze pagina kunt u op zoek gaan naar een passende Bolsius kaarsenhouder, terwijl we hieronder het een en ander voor u uitleggen.

Bolsius kaarsenhouder voor binnen

Bij het zoeken naar een geschikte Bolsius Relight houder volgt u natuurlijk uw eigen voorkeuren. Keuze heeft u in ieder geval voldoende. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een Bolsius Relight houder in lantaarnvorm. Zo'n Bolsius Relight houder in lantaarnvorm is ideaal om netjes in uw zaak op te hangen, maar doet het ook heel goed in een industrieel interieur. Daarnaast kunt u ook opteren voor een ovalen Bolsius Relight houder. Het voordeel van deze ovalen Bolsius Relight houder is dat het kaarslicht mooi wordt gebogen en een extra gezellig gevoel garandeert. Mag het wat moderner zijn? Dan kiest u natuurlijk voor de hoekige Bolsius Relight houder. Deze zogenaamde Bolsius Relight houder Square is eenvoudig bij te vullen en ze doen het ook heel goed wanneer ze op tafel worden afgewisseld met enkele hogere dinerkaarsen. Ook deze dinerkaarsen zijn gewoon bij ons verkrijgbaar.

Bolsius kaarsenhouder voor buiten

Naast de Bolsius kaarsenhouder voor binnen is het ook mogelijk om een Bolsius Relight houder voor buiten aan te schaffen. Een Bolsius Relight houder voor buiten is zo ontworpen dat de wind de kaars minder eenvoudig uit kan blazen, terwijl het net zo stijlvol is als de andere Bolsius kaarsenhouders. Daarnaast heeft de Bolsius Relight houder voor buiten een stevige betonnen voet om ook zelf een krachtige rukwind te overleven. Ook het glas kan overigens best wel tegen een stootje want het is stootbestendig.

Kaarsen en andere benodigdheden voor een gezellige inrichting

De Bolsius Relight houder is te gebruiken in combinatie met de Bolsius Relight-kaarsen die er speciaal voor zijn ontworpen. Uiteraard kunt u ook altijd opteren voor andere kaarsenhouders en kaarsen. Neem daarvoor een kijkje op onderstaande pagina's waar u meer kaarsen en benodigdheden aantreft.