Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 24
    26
Merk
  1. Bolsius (10)

Bolsius Twilight kaarsen

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Bolsius Twilight-kaarsen kopen bij 4UStore

De kaars Bolsius Twilight is een kaars die langdurig brandt en die vrolijke en trendy kleuren in het (buiten)interieur brengt. De Bolsius Twilight is dan ook een ideale terraskaars en wordt veelvuldig gebruikt in de horecasector, maar doet het ook heel goed als tuinkaars. Kenmerkend aan de Bolsius Twilight is dat de kaars een heel lange brandduur heeft en dat het roetvrij brandt. Daarnaast straalt de Bolsius Twilight gezelligheid uit.

Eigentijdse kleuren voor elke stijl

De Bolsius Twilight is in verschillende kleuren te verkrijgen, zoals amber, rood, oranje, wit en paars. Hierdoor is er voor elk interieur wel een geschikte Bolsius Twilight te verkrijgen, maar kunt u bovendien ook eenvoudig zelf variëren. Zo heeft u een mooie rode Bolsius Twilight voor op Valentijnsdag en rekent u op de andere dagen dan weer op de ultramoderne witte Bolsius Twilight. Na gebruik hoeft u de gekleurde houder niet weg te gooien, maar kunt u het bijvoorbeeld als bloemenvaasje gebruiken of doet u er een nieuwe kaars in. Hierdoor kan de Bolsius Twilight keer op keer opnieuw gebruikt worden.

Ontdek ook de andere kaarsen van Bolsius

Deze eigentijdse en mooie kaars is te verkrijgen in een grootverpakking die ideaal is voor in de horecasector. Omdat ze zo vrolijk en trendy zijn, zijn ze echter ook geschikt voor thuis of in de tuin. Neem eventueel nog even een kijkje doorheen ons resterend assortiment, want ook daar zult u gegarandeerd nog een aantal mooie kaarsen vinden van Bolsius. Denk daarbij onder meer aan stompkaarsen, torpedokaarsen en Gotische kaarsen.