Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 10
    104
Merk
  1. Bolsius (12)

Theelichten

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Bolsius theelichten kopen bij 4UStore

De Bolsius theelichten worden veelal geroemd omwille van hun uitstekende capaciteiten en heldere vlam. Ze zijn dan ook ideaal voor sfeerverlichting in een professionele context. Deze Bolsius theelichten zijn in uiteenlopende uitvoeringen verkrijgbaar die stuk voor stuk hun eigen sterktes hebben. Op de productpagina's ontdekt u er meer over, maar ook hier leggen we alvast het een en ander voor u uit. Hierdoor is het kiezen van geschikte Bolsius waxinelichtjes alvast eenvoudiger.

Bolsius theelichten 6 uur

Deze kleine Bolsius waxinelichtjes met een brandtijd van zes uur komen in een stijlvolle aluminiumcup. Ze bevatten geen palmolie of dierlijk vet en zijn gemaakt van plantaardige, Europese wax. Het lontje van deze Bolsius waxinelichtjes is dan weer van katoen gemaakt en de cup is volledig recyclebaar. Deze Bolsius waxinelichtjes zijn klein en fijn vormgegeven en doen het heel goed in een minimalistisch interieur. Ook op een kleine kaarsenhouder of in een glaasje staan ze heel goed. Na zes uur zal hun vlammetje definitief doven.

Bolsius theelichten 8 uur

Dat deze Bolsius theelichten 8 uur brandtijd garanderen, is niet het enige pluspunt. Deze Bolsius theelichten zijn namelijk verkrijgbaar met een zilver- of goudkleurige cup. Vooral die laatste cups ogen heel bijzonder en staan u toe om aan een creatieve en luxueuze tafelversiering te werken. Net zoals de kleinere Bolsius waxinelichtjes voldoen ook de Bolsius theelichten met 8 uur brandtijd aan de hoge eisen die de horecasector terecht aan hun kaarsen stelt.

Bolsius theelichten 10 uur

Niet alleen zijn ze groter van formaat, maar bovendien kunnen de Bolsius theelichten 10 uur brandtijd garanderen. Net zoals de Bolsius theelichten met 8 uur brandtijd zijn deze grote Bolsius theelichten verkrijgbaar in een aluminium zilverkleurige of goudkleurige cup. Deze Bolsius theelichten hebben een doorsnede van 6 centimeter en worden in grootverpakkingen geleverd.

Andere kaarsen online kopen bij 4UStore

Naast deze Bolsius theelichten kunt u in deze webwinkel ook andere kaarsen van deze fabrikant kopen. Hierdoor kunt u bijvoorbeeld de Bolsius waxinelichtjes afwisselen met mooie dinerkaarsen om een speels effect te creëren. Deze andere kaarsen vindt u onder meer op onderstaande pagina's terug.