Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (12)
Prijs
  1. 10
    52
Merk
  1. Lotus (13)

Lotus

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 13

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Lotus koekjes en koffieleutjes kopen bij 4UStore

Lotus heeft een heel breed assortiment koekjes met naast koffiekoekjes van Belgische "speculoos" nog talloze andere producten zoals hun speculoospasta en speculoosijs. De speculaaskoekjes op deze pagina zijn ideaal om gegeten te worden bij koffie, thee en ijs en zijn dan ook uitermate geschikt voor gebruik in de horeca.

Extra grote dozen met Lotus koekjes

De Lotus koffieleutjes zijn kleine koekjes met de lekkere smaak van speculaas. Deze Lotus koekjes zijn telkens individueel verpakt en begeleiden met plezier een koffie, thee of warme (chocolade)melk. De Lotus koffieleutjes worden geleverd in grote dozen met 300 stuks voor gebruik in de horeca of sportkantines. Hierbij rekent u natuurlijk op onze uiterst scherpe tarieven.

Naast de Lotus koffieleutjes kunt u ook kiezen voor de Luxe Assorti. Deze grote koekjesdoos bevat uit vier verschillende soorten Lotus koekjes die opnieuw individueel verpakt zijn. In deze assortiverpakking vindt u de fijne galetten (50 stuks), de Bretonse galetten (30 stuks), de bekende Lotus koffieleutjes (100 stuks) en de bijzondere Lotus koffieleutjes met chocolade (50 stuks). Elke assortiverpakking bevat met andere woorden 230 Lotus koekjes voor gebruik in de horeca.

Andere lekkere koekjes voor bij de koffie

Naast deze Lotus koekjes verkopen wij van 4UStore ongelofelijk veel andere koekjes die heerlijk passen als tussendoortje bij een koffie of thee. U koopt ze ook altijd in grootverpakkingen aan en u bent hierdoor zeker van onze scherpste prijzen. Ontdek het aanbod van andere bekende merken en kies de beste koekjes voor in uw zaak.