Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 19
    27
Merk
  1. Boom (4)

BOOM

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Boom koeken kopen bij 4UStore

Boom Banket maakt al sinds 1784 overheerlijke bakkerskoeken. Deze Boom koeken worden geroemd omwille van hun ovenverse smaak. Ze worden dan ook steeds gemaakt met hoogwaardige ingrediënten en hebben een ambachtelijke uitstraling. Deze verpakte koek is heel herkenbaar en doet het goed in vendingautomaten en kantines.

Van de Boom gevulde koek tot een verpakte koek met appelsmaak

Er zijn veel soorten Boom koeken en iedereen heeft wel een favoriete verpakte koek. De Boom gevulde koek is voor velen bijvoorbeeld heel bekend. De Boom gevulde koek is gevuld met een lekkere banketspijsvulling en is een van de bekendste koeken van Nederland. U kunt de Boom gevulde koek echter ook verkrijgen met een boterdeeg die bereid is met roomboter. Heerlijk!

Naast de Boom gevulde koek kunt u natuurlijk ook kiezen voor een andere verpakte koek van Boom. Denk bijvoorbeeld aan de appelkoek, een verpakte koek met 30% appelvulling en 13% banketvulling. Deze verpakte koek met frisse appelvulling is heerlijk bij een kopje koffie of thee en doet het dan ook uitmuntend in de kantine.

Een andere populaire verpakte koek is de naturel cake, een verpakte koek met roomboter die zich eveneens graag laat serveren bij de koffie. Vervolgens verkopen we nog talloze andere lekkere Boom koeken, zoals de duo cake met vanillesmaak en cacao, de roze cake met 20% roze suikercoating en de gangmaker met vruchtenjamvulling en een decoratie van cacaofantasie. Het gaat telkens om een individueel verpakte koek die zowat iedereen weet te smaken.

Ten slotte is er ook de Luikse wafel, een verpakte koek naar een oud-Belgisch recept. Deze Luikse wafel is een stuk zwaarder dan de meeste andere wafels en is ook heel zoet. Het is een stevige wafel die het goed doet op braderijen, jaarmarkten en kermissen. De verfijnde Luikenaars weten duidelijk hoe ze jong en oud kunnen plezieren.

Heerlijke koeken voor in de kantine

Alle Boom koeken, van de Boom gevulde koek tot de beroemde gangmaker, zijn individueel verpakt en geschikt voor de rechtstreekse verkoop aan consumenten. U kunt de Boom koeken ook serveren in uw kantine, bijvoorbeeld met een kopje thee of samen met een smeuïge chocolademelk. U biedt de Boom koeken natuurlijk aan naast de andere lekkernijen die u bij 4UStore kunt kopen. Neem bijvoorbeeld even een kijkje op volgende pagina's waar u nog meer lekkere koeken vindt.