Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

  • 0117-454007
  • info@kantinewinkel.nl
  • Klantenservice bereikbaar: ma - vrij 08:00 tot 17:00u

Hoppe

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 15

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Hoppe koffiekoekjes kopen bij 4UStore

Hoppe is een fabrikant van koekjes en zoutjes voor de horeca. Het gaat om eigentijdse en diverse traktaties die koffie, thee of chocolademelk met plezier vergezellen. Alle Hoppe koekjes zijn individueel verpakt en zijn langdurig houdbaar. Deze krokante en smakelijke koekjes komen in grootverpakkingen met telkens een mix van heerlijke Hoppe koekjes.

Ruim assortiment Hoppe koekjes

Onder andere de Bonte Mix doet het al langer goed. Deze assortiverpakking bestaat uit een mix van zes Hoppe koffiekoekjes. Elke doos bevat 150 Hoppe koffiekoekjes in individuele verpakkingen die eenvoudig te openen zijn. Natuurlijk zijn er nog heel wat andere soorten Hoppe koekjes en melanges, zoals de Oud Hollandse Melange, De Hoppe koffiekoekjes uit Brussel en het Allegaartje. Dankzij het ruime assortiment kunt u uw trouwe klanten keer op keer andere Hoppe koekjes aanbieden en blijft u hen steeds weer verbazen.

Niet alleen zijn de Hoppe koekjes uiterst lekker, maar bovendien is er ook een lijn met verantwoorde Hoppe koffiekoekjes. Deze Hoppe koekjes komen in de speciale Fairtrade Hoppe koekjes Mix. Deze mix bestaat uit kaneelkoekjes, marmerkoekjes en andere Hoppe koffiekoekjes. Net zoals de andere Hoppe koekjes gaat het om een grootverpakking voor gebruik in kantines en andere horecagelegenheden.

Een lekker koffie- of theemoment dankzij 4UStore

Bij 4UStore vindt u een ruim assortiment koekjes en lekkers voor in de horeca. Naast heerlijke koffiekoekjes en -leutjes bestelt u bijvoorbeeld ook uw koffie en thee via deze webshop. Bekijk bijvoorbeeld even het aanbod op onderstaande pagina's.