Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Vegetarisch
  1. Ja (7)
Prijs
  1. 11
    23
Merk
  1. Snelle Jelle (10)
Keurmerk
  1. Kiemplant (1)

Snelle Jelle

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Koeken van Snelle Jelle kopen

Dit bekend merk is het broertje van voorgangers als Fitte Femke, Slanke Sjoukje en Ware Wieger. Onder andere Ware Wieger wordt momenteel nog steeds verkocht. Het zijn stuk voor stuk energierijke en krachtige kruidkoeken voor wie op zoek is naar een lekker tussendoortje. Snelle Jelle focust op sporters die blijven gaan en hoort dan ook altijd aanwezig te zijn in de sportkantine of in de vendingautomaten. Bij 4UStore koopt u deze verrassend lekkere kruidkoeken in extra grote hoeveelheden in waardoor u steeds voldoende heeft voor alle lokale sportfanaten. U heeft daarbij de keuze uit verschillende smaken en rekent op onze uitstekende voorwaarden.

Verschillende smaken voor een lekker en energierijk tussendoortje

Deze kruidkoeken zijn in verschillende smaken te verkrijgen, waarbij Snelle Jelle Kruidkoek misschien nog wel de bekendste is. Snelle Jelle Kruidkoek is de echte klassieker en zit boordevol voedzame rogge, zorgt voor lekker veel energie en heeft een karakteristieke kruidensmaak. Het is ook verkrijgbaar als Snelle Jelle Zero Kruidkoek. Snelle Jelle Zero Kruidkoek is net zo lekker als het origineel, maar heeft 0% toegevoegde suikers. Denk ook aan varianten als Snelle Jelle Kruidkoek Rozijnen (ook te verkrijgen als Snelle Jelle Zero Kruidkoek Rozijnen) en Snelle Jelle Kruidkoek Tussendoor (ook te verkrijgen als Snelle Jelle Zero Kruidkoek Tussendoor).

Een boost voor de energie

Komt er ook bij u al eens een snelle Jelle, een rappe Jappe of een gezwinde Linde over de vloer? Dan kunnen deze peperkoeken inderdaad niet ontbreken. Toch hebben we nog heel wat andere zoete snuisterijen voor wie wel wat energie kan gebruiken. Neem daarom een kijkje op onderstaande pagina's boordevol energierijke drankjes en koekjes die ook nog eens lekker zijn.