Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 15
    16
Merk
  1. Eat Naturel (3)

Eat Natural

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Eat Natural repen kopen bij 4UStore

De Eat Natural repen werden in 1997 op de markt gebracht met een nobel doel: een gezonde en gelukkige levensstijl introduceren in de wereld boordevol snacks. Dat deden ze aanvankelijk met een dadel-en-walnootreep, maar vele andere repen volgden al snel. Bij dit bedrijf focussen ze op de natuur en daarbij mag duurzaamheid natuurlijk niet ontbreken. Zo beperken ze hun plastic footprint tot het minimum en compenseren ze hun resterende footprint via de organisatie Plastic Bank. Gebruikte houten pallets worden dan weer gebruikt om er bijenkasten van te maken. En Braziliaanse notenboeren die door mislukte oogsten worden getroffen, krijgen van dit bedrijf een duwtje in de rug. Misschien is het wel dat wat de Eat Natural repen zo lekker maakt.

Ruim aanbod Eat Natural repen

De Eat Natural repen zijn verkrijgbaar in talloze smaken en uitvoeringen, zoals de Eat Natural Dark chocolate with sea salt of de Brazil & sultana. Daarnaast zijn er ook een aantal veganrepen verkrijgbaar. Hierbij werd de bijenhoning vervangen door een kunstmatig alternatief. Naast de ruime keuze is er bovendien nog een extra voordeel: u kunt vrijwel alle repen Eat Natural glutenvrij kopen. Omdat deze repen van Eat Natural glutenvrij zijn, kan iedereen er zorgeloos van genieten. En natuurlijk is dat heerlijk!

Lekker veel koeken online kopen bij 4UStore

De Eat Natural repen doen het goed in de kantine, maar zijn ook geschikt voor de verkoop via vendingautomaten. Wij leveren de Eat Natural repen in grootverpakkingen zodat u er altijd voldoende van heeft. Bent u ook op zoek naar andere lekkere koeken? Bekijk dan zeker even de koeken van onderstaande fabrikanten.