Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Koffiefilters en microfijnfilters

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Foto-tabel Lijst

1-12 of 16

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Filterpapier, microfijnfilter en koffiefilter kopen bij 4UStore

Om de heerlijkste filterkoffie te zetten heb je natuurlijk ook een passende koffiefilter nodig. Naast een universele koffiefilter bestaan er ook specifieke koffiefilters voor sommige koffiezetapparaten. Zo’n speciale koffiefilter is aangepast aan het toestel en weet de aroma’s beter te behouden. Al deze koffiefilters kan je aanschaffen via deze website.

Koffiefilter kopen bij 4UStore

Filterkoffie blijft ongemeen populair, onder andere door de eenvoud waarmee filterkoffie zich laat zetten. Voor het zetten van filterkoffie gebruikt u een koffiefilter, meestal gaat het daarbij om filterpapier. Verhit water zal daarbij op de filterkoffie druppelen, waarna de aroma’s worden doorgegeven, maar het gruis in de koffiefilter achterblijft. Het is ook mogelijk om handmatig filterkoffie te zetten. In dat geval moet je niet alleen een koffiefilter kopen maar ook een filterhouder. U kunt uw koffiezetapparaat kantine filters hier ook kopen.

Altijd de juiste koffiefilter kopen

Bij 4UStore vind je altijd de gewenste koffiefilter. Ze komen dan ook in uiteenlopende formaten en in diverse uitvoeringen. In de eerste plaats is er bijvoorbeeld het korffilterpapier. Het is een ideale koffiefilter voor fijn gemalen koffie en zorgt voor een optimale koffieverdeling. Deze korffilters worden onder andere gebruikt voor de filterkoffiemachines van Bravilor, waarbij de aanduiding (bv. B4 of B10) verwijst naar het type toestel. Daarnaast vind je hier ook filtermandjes die eveneens geschikt zijn voor filtermachines zoals die van Bravilor. Ten slotte vindt u hier ook filterpapier en vlakfilterpapier voor uiteenlopende filtermachines terug. Bij twijfel over de compatibiliteit met onze koffiemachines helpt onze klantenservice u graag verder. Meer ontdekken over de verschillende koffies van 4UStore? Raadpleeg dan ook onze handige koffiebrochure waarin je al onze producten ontdekt.

Andere koffiefilter of benodigdheden nodig?

Bij 4UStore houden we van filterkoffie. Daarom kan je niet alleen jouw koffiefilter of filterpapier hier aanschaffen, maar vind je ook alle andere benodigdheden om de lekkerste filterkoffie tevoorschijn te toveren. Bekijk daarom ook onderstaande pagina’s: