Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Ja (3)
  2. Nee (4)
Prijs
  1. 17
    41
Merk
  1. Red Bull (10)
Soort frisdrank
  1. Energiedrank (7)
Verpakking
  1. Blik (7)

Red Bull

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Red Bull kopen bij 4UStore

Red Bull is de marktleider in het segment van energiedranken en spendeert dan ook gigantische budgetten aan haar marketingactiviteiten. Zo heeft het bedrijf bijvoorbeeld voetbalclubs als Red Bull Salzburg en Red Bull New York, maar ook eigen raceteams en stuntmannen. Hoe dan ook is het een smaakvol energiedrankje waaraan diverse energetische voordelen worden toegedicht.

Het bevat bijvoorbeeld cafeïne en taurine, stoffen met een stimulerende werking. Taurine speelt een belangrijke rol in de spierfunctie en stimuleert de neurogenese, het ontstaan van nieuwe zenuwcellen. Daarnaast is er ook glucuronolactone aan toegevoegd, een ingrediënt dat een prettig gevoel oplevert en dat vermoeidheid helpt tegen te gaan. Ten slotte bevat het klassieke Red Bull blikje suiker en is het een bron van vitamine B5.

Veel keuze voor extra veel energie

Naast het klassieke Red Bull blikje zijn er ook talloze varianten op de markt gebracht. Een voorbeeld daarvan is Red Bull Suikervrij. Red Bull Suikervrij is een variant waarbij de suikers zijn vervangen door zoetstoffen. Ondanks het ontbreken van suikers heeft het door de aanwezigheid van de andere ingrediënten nog steeds een stimulerende werking. Denk voorts aan andere uitvoeringen zoals het Red Bull blikje Tropical Edition (taurine, bronwater uit de Alpen, suiker, vitamine B, cafeïne en de smaak van tropische vruchten), het Red Bull blikje Zero (suikervrij, maar met een vernieuwde smaak) en de zogenaamde Blue Edition (met de smaak van blauwe bosbessen).

Andere producten van online drankengroothandel 4UStore

Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende Red Bull 250 ml blikverpakkingen en dit in grote hoeveelheden. Ook voor een tray van 24 Red Bull blikjes kunt u bij ons terecht. Daarnaast verkopen wij nog heel wat andere lekkere drankjes die extra energie opleveren of die ondersteuning bieden bij sportieve prestaties. Hieronder ontdekt u er meer over.