Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (1)
Prijs
  1. 11
    12
Merk
  1. Slammers (2)
Soort frisdrank
  1. Energiedrank (1)
Verpakking
  1. Blik (1)

Slammers

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

2 artikel(en)

Energiedrank Slammers kopen bij 4UStore

Natuurlijk geeft Slammers energie, maar enkel door het ingrediëntenlijstje door te nemen, begrijpt u hoe Slammers energie oplevert. De energiedrank Slammers bevat namelijk suiker, wat door het lichaam als brandstof wordt aangewend. Daarnaast haalt u bij Slammers energie uit de toegevoegde taurine en cafeïne. Toch moeten we zeggen dat de energiedrank Slammers meer is dan alleen een energetische oplossing, want het is ook gewoon lekker verfrissend en een bron van vitamines B2, B3, B5, B6, B12. Drink het wel ijskoud want dan is de energiedrank Slammers op zijn best.

Ook verkrijgbaar in een uitvoering zonder suiker

De energiedrank Slammers is naast de versie met suiker ook verkrijgbaar in een Light-uitvoering. Hierbij zijn de suikers vervangen door zoetstoffen zoals aspartaam. Verder is aan het populaire recept niks gewijzigd en is het net zo lekker. Ook bevat het nog steeds een oppeppende hoeveelheid taurine en cafeïne. Net zoals de originele versie komt het in blikjes van 250 ml en wordt het verkocht in trays met telkens 24 blikjes.

Andere producten voor een optimale energieboost

Voor eenieder die wat extra energie kan gebruiken, of het nu tijdens het werken of bij het sporten is, hebben wij meerdere handige oplossingen ter beschikking. Maak daarom ook kennis met onze andere smakelijke oplossingen die u net zoals Slammers energie zullen geven.