Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 11
    23
Merk
  1. AA Drink (7)

AA Drink

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

7 artikel(en)

AA sportdrank kopen bij 4UStore

AA Drink heeft een ruim assortiment dranken met uiteenlopende smaken. Niet alleen hun smaken verschillen vaak sterk, maar ook hun toepassingen. Zo hebben ze drankjes die zorgen voor het nodige spierherstel na het gezwoeg in de fitness, maar er zijn ook drankjes voor tijdens duursporten of gewoon omdat ze lekker zijn. Hieronder lichten we het assortiment van AA Drink voor u toe.

AA sportdrank voor na of voor het sporten

AA High Energy is een hypertone sportdrank. Dit wil zeggen dat AA High Energy meer bestanddelen bevat dan wat via het lichaamsvocht wordt uitgezweet. Daarom kan AA High Energy zowel voor als na het sporten worden gedronken om het lichaam optimaal te herstellen of om het een energieboost te bezorgen. AA High Energy is een smakelijk drankje dat de energievoorraad aanvult en dat over een complexe suikersamenstelling beschikt.

AA sportdrank voor tijdens het sporten

AA Drink Pro Energy is een drankje om te drinken voor of tijdens het sporten. AA Drink Pro Energy voorziet het lichaam gelijkmatig en langdurig van de benodigde energie, waardoor sporters nog langer door kunnen blijven gaan. AA Drink Pro Energy zit ergens in de overgangsfase tussen isotone en hypotone sportdranken. AA Drink Pro Energy is een ideaal drankje voor duursporters, onder andere omdat de bloedsuikerspiegel niet meteen stevig piekt, maar gewoon langdurig op punt wordt gehouden.

AA Drink Iso-Lemon is een AA sportdrank voor tijdens het sporten. Deze AA sportdrank houdt de energie-, mineralen- en vochtbalans op peil en heeft een verrassend lekkere limoensmaak. Het hydrateert snel en is hierdoor ook geschikt voor wie op korte tijd veel van het lichaam vergt. Deze AA sportdrank bevat suikers en biedt extra energie tijdens het sporten.

Een andere goede keuze is AA Isotone. AA Isotone helpt prestatieverlies te voorkomen door meteen het vochtverlies te compenseren. De verloren mineralen worden in een bijna perfecte dosering opnieuw aangevuld zonder dat het grote bloedsuikerpieken veroorzaakt. AA Isotone is ook geschikt om na het sporten te drinken.

AA sportdrank voor na het sporten

AA Drink Smart & Full Recovery is een sportdrankje dat gemaakt is om het spierherstel te versnellen. Het is lactosevrij en het komt overeen met 25 gram proteïnen. AA Drink Smart & Full Recovery is een ideaal drankje om binnen 30 minuten na een stevige work-out te drinken. Dankzij de aanwezige aminozuren wordt de schade aan de spieren snel hersteld. AA Drink Smart & Full Recovery is ideaal om te verkopen in de fitness.

Of gewoon omdat het lekker is

AA Drink Hydration is een lekker drankje dat smaakt naar het bekende sportdrankje, maar dat hypotoon is. Dit wil zeggen dat AA Drink Hydration minder bestanddelen bevat dan het lichaamsvocht. Hierdoor mag het op elk moment worden gedronken, ook wanneer er niet wordt gesport, en is het in de eerste plaats gewoon een lekkere dorstlesser. AA Drink Hydration is suikervrij en het bevat vrijwel geen koolhydraten of zouten.

Ten slotte valt ook het AA Sportwater te overwegen. AA Sportwater is een waterdrankje zonder toegevoegde suikers of bestanddelen, maar is wel gezegend met lekkere smaakjes. AA Sportwater is verkrijgbaar met diverse smaken als meloen, citroen en bessen.

Andere sportdranken kopen bij 4UStore

Naast de AA sportdrank kunt u bij ons ook diverse andere sportdrankjes kopen die lekker zijn voor, tijdens of na het sporten. Zoals u wel heeft gemerkt, heeft elke sportdrank zijn eigen toepassingen en smaken, waardoor een uitgebreide keuze altijd een goede zaak is. Hieronder vindt u alvast een aantal populaire alternatieven terug.