Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (3)
Vegetarisch
  1. Nee (3)
Prijs
  1. 18
    19
Merk
  1. Dextro energy (3)

Dextro

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

3 artikel(en)

Snoeprollen van Dextro Energy kopen bij 4UStore

Dextro Energy wordt al sinds 1935 op de markt gebracht. Deze snoepjes zijn verdraaid lekker en bevatten dextrose, een eenvoudige suiker die ideaal is voor duursporters die snel energie nodig hebben. Het is perfect veilig en is ook te vinden in sportdrankjes, maar in dit geval komt het gewoon in een smaakvol snoepje. Dextro Energy is een ideaal snoepje voor wie te weinig energie heeft en zich futloos voelt, voor wie uithoudingsoefeningen doet of voor wie een carb cycling plan volgt. Daarnaast zorgt het voor een stimulans voor wie zich sterk moet concentreren. Eigenlijk kan iedereen af en toe eens een Dextro Energy gebruiken. En dankzij de Dextro grootverpakking boordevol rollen Dextro Energy, heeft u er alvast ruimschoots voldoende voor in de aanbieding. Het zal u vast niet verbazen dat ze ook in de sportkantine vlot verkopen.

Verschillende soorten Dextro Energy

Naast de Dextro grootverpakking Classic, de snoepjes boordevol dextrose, kunt u in deze webshop ook twee andere soorten Dextro Energy kopen. In de eerste plaats kunt u bijvoorbeeld opteren voor de Dextro grootverpakking Multivitamine. De Dextro grootverpakking Multivitamine bevat 24 rollen Dextro Energy en biedt een flinke portie dextrose, vitamine B1, vitamine B6, vitamine B12, vitamine C en vitamine E aan. Daarnaast is het ook mogelijk om de Dextro grootverpakking Lemon te kopen. Deze variant van Dextro Energy heeft een smaakvolle citroensmaak en zit boordevol vitamine C, belangrijk voor een goede weerstand.

Ruim assortiment producten voor in de sportkantine

Dextro Energy wordt veelvuldig verkocht in sportkantines. Speciaal voor sportkantines hebben wij een ruim aanbod aan artikelen die in grootverpakkingen worden verkocht. Een aantal van deze producten kunt u natuurlijk ook aanbieden via een vendingautomaat. Neem een kijkje op deze webshop en bestel alle benodigdheden voor uw sportkantine.