Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Roerstaafjes/Stampers

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

6 artikel(en)

Roerstaafjes kopen bij 4UStore

Indien we onze koffie heerlijk op smaak willen brengen, mogen koffiemelk en suiker niet ontbreken. Uiteraard moeten we de koffie dan ook kunnen mengen. Dit kunnen we doen met onze schroevendraaier, maar hygiënisch is dit niet. De vinger? Enkel een goed idee als je van brandwonden houdt. Nee: koffielepeltjes en roerstaafjes zijn nog steeds een beter idee. Daarom kan je bij 4UStore ook koffielepeltjes en roer staafjes kopen. Maar waarom zou je nu net roerstaafjes boven koffielepeltjes verkiezen en omgekeerd? Dat leggen we graag even voor jou uit.

De voordelen van roerstaafjes t.o.v. koffielepeltjes

Roerstaafjes hebben een aantal belangrijke voordelen te bieden ten opzichte van plastic koffielepeltjes. Zo werden roerstaafjes speciaal ontworpen om soepel te roeren en voor een goede verspreiding te zorgen. Koffielepeltjes dienen dit doel veel minder accuraat. Bovendien gaat het roeren met roer staafjes ook sneller en eenvoudiger en is de kans op morsen kleiner. Hiernaast zijn roerstaafjes compacter en kan je ze eenvoudiger opslaan. Ook de aankoopprijs is vaak beperkter. Omdat ze tot slot kleiner zijn, is de druk op het milieu bij roerstaafjes beperkter dan bij plastic koffielepeltjes. Indien je kiest voor duurzame roerstaafjes maximaliseer je dit effect.

De voordelen van koffielepeltjes t.o.v. roerstaafjes

Als roerstaafjes zoveel voordelen te bieden hebben, waarom zou je dan überhaupt koffielepeltjes aanbieden? Veel blijkt te maken te hebben met de uitstraling. Cliënteel vindt koffielepeltjes nog steeds een luxueuzere uitstraling hebben. Vooral in een koffiebar of bij consumptie ter plaatse, geef je maar beter een koffielepeltje. Wanneer je dan roer staafjes verkiest? Dit is vooral het geval bij een afhaalkoffie. Dergelijke roerstaafjes sluiten dan ook optimaal aan bij de koffiebekers met deksel.

Gaat het tot slot om warme dranken zoals soep of chocolademelk? Dan genieten plastic lepeltjes alsnog de voorkeur.