Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
  1. Nee (2)
Prijs
  1. 10
    14
Merk
  1. Extran (4)
Soort frisdrank
  1. Sportdrank (2)
Verpakking
  1. Petfles 0,5 liter (2)

Extran

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Extran sportdrank kopen bij 4UStore

Extran sportdrank is een sportieve dorstlesser voor mensen die meer uit hun lichaam willen halen. Dit sportdrankje van Riedel heeft diverse fruitige accenten die het resultaat zijn van duurzame fruitteelt. Voor hun sinaasappels is er bijvoorbeeld het Rural Horizon Projects, waarbij Braziliaanse sinaasappelboeren hun fruitteelt verduurzamen. Zo zorgen ze ervoor dat er morgen nog natuur is waarin we kunnen sporten. Hun Extran sportdrank helpt alvast bij het sporten. Hieronder lichten we het voor u toe.

Ontdek de isotone dorstlesser van Extran

Extran Performance Orange, verkrijgbaar in flessen van 0,275 of 0,5 liter, is een isotone sportdrank die tijdens, voor en na het sporten kan worden gedronken. Extran Performance Orange heeft een gunstig effect op de sportprestaties en is onder meer populair in de sportschool. De Performance Orange bevat 30% minder suiker en komt in een handig flesje met een sportdop. Uiteraard zal het niet verbazen dat de Performance Orange een lekkere sinaasappelsmaak heeft. De blauwe Extran Performance Blueberry heeft net dezelfde eigenschappen als zijn oranje broertje, maar dan met de smaak van bosbessen. Bied de twee smaken aan, want elke sporter heeft z'n favoriete Extran drink.

Andere lekkere dorstlessers die niet mogen ontbreken

Extran drink is een verrukkelijke isotone dorstlesser, maar soms willen sporters net iets meer en zoeken ze naar optimaal spierherstel. Of mogelijk houden ze het liever sober en willen ze gewoon de dorst lessen. Hoe dan ook bieden we nog talloze alternatieven voor de Extran sportdrank aan. Onderstaande merken doen het bijvoorbeeld heel goed bij sportievelingen.