Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 17
    26
Merk
  1. Aquarius (3)
  2. Powerade (5)

Aquarius

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

8 artikel(en)

Aquarius sportdrank kopen bij 4UStore

Aquarius sportdrank is een drankje van The Coca-Cola Company en was eerder al het officiële drankje van de Olympische Spelen. Het is een verfrissende dorstlesser die het lichaam hydrateert en die kan worden gedronken tijdens, voor of na het sporten. Aquarius drinken hydrateert niet alleen het lichaam, maar zorgt er bovendien voor dat men ook voldoende vitamine B6 inneemt. Vitamine B6 is onder meer noodzakelijk voor een goede werking van het zenuwstelsel en het immuunsysteem. Aquarius sportdrank is verkrijgbaar in blikjes en flesjes en in verschillende uitvoeringen, waaronder een lijn met sportdoppen.

Isotone sportdrank Aquarius: net zo lekker, maar een andere receptuur

Naast de klassieke Aquarius sportdrank is er ook Aquarius Isotone, met de smaken Blue Ice en Cherry. In klassieke hypotone dranken zitten minder deeltjes dan in het vocht in het eigen lichaam, maar bij isotone dranken bevat het drankje ongeveer evenveel deeltjes als het lichaamsvocht. Hierdoor is het geschikt om te drinken tijdens het sporten. Het helpt de energievoorraad aan te vullen, maar in tegenstelling tot hypertone sportdranken wordt het niet gedronken om het lichaam te helpen met herstellen. De isotone sportdrank Aquarius Isotone drinkt u dus enkel tijdens het sporten en niet voor of na het sporten. De isotone sportdrank Aquarius Isotone is ook gewoon bij ons verkrijgbaar.

Ontdek ook onze andere sportieve dorstlessers

Natuurlijk hoeven uw klanten zich niet te beperken tot Aquarius drinken. Wij hebben nog heel wat andere sportdranken beschikbaar die hypotoon, isotoon of hypertoon zijn. Hieronder hebben we een aantal van de favoriete sportdrankjes weergegeven.