Onze andere webshops

Servetten

Foto-tabel Lijst

1-12 of 76

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Foto-tabel Lijst

1-12 of 76

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Servetten kopen bij 4UStore

Servetten helpen niet alleen het hygiënische een boost te geven, maar zorgen ook voor een stijlvolle uitstraling. Servetten lijken hierbij misschien wel heel eenvoudig te zijn, toch is servetten bestellen moeilijker dan je zou denken. Veel heeft te maken met de uiteenlopende afmetingen, prijsklassen en kwaliteiten. Om een en ander eenvoudiger te maken hebben wij het assortiment reeds opgedeeld in servetten voor op restaurant, luxeservetten, tafelservetten, Airlaid servetten en de klassieke witte servetten.

Restaurant- en tafelservetten kopen bij 4UStore

De restaurantservetten zijn stijlvol en voorzien van een mooie vouw. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en laagjes. Ook de afmetingen variëren van 24x24cm tot 50x50 cm. Ze zijn ideaal voor een stijlvolle inkleding. Gaat het eerder om een fastfoodrestaurant of een kantine? Dan plaats je beter een dispenser voor tafelservetten. Zowel zo’n tafelservettenhouder als de tafelservetten zelf, zijn bij 4Ustore verkrijgbaar.

Luxeservetten bestellen bij 4UStore

De luxeservetten zijn van een nog hoogwaardigere kwaliteit en bestaan steeds uit minimaal twee laagjes van 100% cellulose. Deze luxueuze servetten hebben mooie kleuren en zijn 38x38 cm groot. Ze kunnen zowel voorzien zijn van een ¼- als een 1/8-vouw, afhankelijk van de persoonlijke voorkeuren.

Airlaid servetten bestellen bij 4UStore

Airlaid servetten zijn servetten die de uitstraling hebben van linnen servetten en eigenlijk ook zo aanvoelen. Toch zijn ze veel efficiënter in gebruik en een stuk goedkoper. Deze Airlaid servetten zijn bij 4Ustore verkrijgbaar in de formaten 40x40cm en 50x50 cm en dit met ¼- en 1/8 vouw.

Witte bulkservetten bestellen bij 4UStore

Ben je op zoek naar extra goedkope servetten en dit in grote hoeveelheden? Dan kan je bij 4UStore ook witte servetten bestellen in bulkhoeveelheden en dit in diverse soorten, maten en laagjes. Hierbij hebben we het over fabrikanten zoals Niket, Bulksoft en inFiore. Deze servetten zijn extra goedkoop en dankzij onze staffelkorting haal je ze nu nóg voordeliger in huis!