Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 1
    8
Merk
  1. Orange Brush (1)
  2. Vikan (3)
  3. Wecoline (1)
Type schoonmaakmateriaal
  1. Afwasborstel (1)

Afwasborstels

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

5 artikel(en)

Afwasborstel kopen bij 4UStore

De afwasborstel is een onmisbaar instrument om de vaat echt helemaal proper te krijgen. In een kleine keuken, bijvoorbeeld in een kantooromgeving, is het dan ook graag aanwezig. Toch is het ook een vaste aanwezige in horecagelegenheden waar men over een vaatwas beschikt. Een afwasborstel heeft dan ook een aantal belangrijke voordelen te bieden. Bij 4UStore vind je afwasborstels van hoogwaardige kwaliteit die extra lang meegaan.

De voordelen van een afwasborstel

De afwasborstel is echt iets van België en Nederland, hoewel het ook in Scandinavië veelvuldig wordt gebruikt. In andere landen is de afwasborstel vaak veel minder vanzelfsprekend en zal men eerder een vaatdoek of een spons gebruiken om de vaat helemaal schoon te maken. Een zonde, want een afwasborstel heeft heel wat voordelen te bieden. Zo werd het speciaal gemaakt om ook de moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen, waardoor het voor een hygiënischer resultaat zorgt. Hiernaast voer je makkelijker druk uit en zal je heftig vervuilde pannen en potten veel netter krijgen. Omdat het gaat om een afwasborstel kan ook het contact met het wateroppervlak vermeden worden, wat bij warmere temperaturen en eventuele irriterende reinigingsproducten geen overbodige luxe is.

De verschillende soorten afwasborstels

De vroegere afwasborstel was steevast gemaakt op basis van hout. Aan het einde van de afwasborstel vonden we slierten textiel. Sindsdien heeft de afwasborstel toch een grondige evolutie doorgemaakt. Zo wordt steeds vaker gekozen voor een plastic afwasborstel. Dit maakt het toch hygiënischer. De haren van de afwasborstel zijn hierbij ook steviger ontworpen en bieden vooral extra schuurkracht. Toevoegingen zoals gripranden moeten het reinigen met de afwasborstel tot slot ook ergonomisch aangenamer maken. De afwasborstels in ons assortiment voldoen uiteraard aan de striktste vereisten die aan afwasborstels worden gesteld. Zo ben je steeds zeker van de beste kwaliteit.