Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
 1. 3
  60
Merk
 1. PBM Disposables (4)
Materiaal
 1. Nitril (4)
Maat
 1. (1)
 2. (1)
 3. (1)
 4. XL (1)
Kleur
 1. Blauw (4)
Gepoederd of ongepoederd
 1. Ongepoederd (4)

Nitril handschoenen

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

4 artikel(en)

Nitril handschoenen kopen bij 4UStore

Nitril handschoenen zijn voorzien van een hele hoge treksterkte waardoor je dus niet zomaar een scheur in deze handschoenen zal trekken. Deze handschoenen zijn ideaal voor plekken waar men moet uitkijken voor het overdragen van overdraagbare ziektes. Overigens ook op plekken waar contact met gevaarlijke stoffen vermeden zal moeten worden. 

Nitril handschoenen worden gemaakt op basis van synthetisch rubber. Ze laten zich kenmerken door hun stevige karakter en kunnen voor diverse toepassingen worden gebruikt. Nitril handschoenen zijn zowel gepoederd als ongepoederd verkrijgbaar, waarbij je enkel met de ongepoederde nitril handschoenen in contact met voeding mag komen. Bovendien kan je de nitril wegwerphandschoenen in diverse kleuren verkrijgen.

Wanneer zijn nitril handschoenen geschikt?

Nitril handschoenen worden vaak gebruikt als alternatief voor latex handschoenen. Zo voorkomt men de problematiek van een latexallergie. Bovendien vertonen nitril handschoenen een aantal stugge kenmerken. Ze zijn dan ook steviger en sterker, waardoor nitril handschoenen geschikt zijn om meermaals te gebruiken. Ook zijn nitril handschoenen bestendig tegen vet, olie en bepaalde chemicaliën. Voor schoonmaakdoeleinden kan je deze handschoenen dus perfect gebruiken. Let wel op, want nitril wegwerphandschoenen mogen niet in contact komen met stikstof, ketonen of oxiderende zuren. Daarvoor zijn nitril wegwerphandschoenen niet geschikt.

Verkrijgbaar in verschillende kleuren

Nitril handschoenen koop je in uiteenlopende kleuren zoals blauw, zwart of wit. Blauw wordt vaak gebruikt indien je met jouw nitril wegwerphandschoenen voeding mag aanraken of indien ze worden gebruikt in de voedselverwerkende industrie. Gebruik dan wel steeds ongepoederde nitril handschoenen.

Daarnaast is het gebruik van gekleurde nitril handschoenen ook aangeraden indien ze meermaals worden gebruikt. Zo kan een kleurcodering worden aangebracht en wordt kruisbesmetting voorkomen. Je wil toch ook niet dat de keuken wordt gereinigd met dezelfde handschoenen als deze die het toilet zonet ontstopten?

Ook verkrijgbaar bij 4UStore

Bij 4UStore vind je niet alleen nitril wegwerphandschoenen, maar kan je ook diverse andere handschoenen kopen. Zij komen steeds in uiteenlopende kleuren en maten, gaande van S tot XL. Hierbij heb je wel vaker de keuze tussen gepoederde en ongepoederde handschoenen. Wil je handschoenen kopen en zijn nitril wegwerphandschoenen niet meteen de beste keuze? Bekijk dan ook even onderstaande pagina’s: