Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Prijs
  1. 29
    107
Merk
  1. Diversey (1)
  2. Ecolab (1)
  3. Labaz (5)
  4. Tana Professional (2)
  5. Wecoline (1)
Type Schoonmaakmiddel
  1. Desinfectiemiddelen (9)
Ecologisch schoonmaakmiddel
  1. Nee (2)

Desinfectie

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

10 artikel(en)

Desinfectiemiddel kopen bij 4UStore

Voor sommige omgevingen volstaat het niet om er kraaknet uit te zien. Zij moeten ook door de microscoop netjes ogen. Klassieke schoonmaakmiddelen zullen die klus niet kunnen klaren. Het gebruik van desinfectiemiddel dringt zich logischerwijs dan ook op. Bij 4UStore vind je diverse soorten desinfectiemiddel terug, gaande van desinfectietabletten tot desinfectiespray en bijzondere desinfectiemiddelen voor gebruik in de keuken. Ben je eerder op zoek naar desinfecterende handgel? Weet dan dat wij nog over een aparte categorie beschikken met producten voor handhygiëne.

Desinfectietabletten kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je desinfectietabletten kopen die volledig oplosbaar zijn in water. Dit desinfectiemiddel is extra compact en dus ideaal voor grootkeukens en laboratoria. Het is wel belangrijk om steeds de specificaties van het desinfectiemiddel goed na te lezen. Zo is lang niet ieder desinfectiemiddel geschikt voor gebruik in grootkeukens, terwijl een universeel desinfectiemiddel niet altijd even geschikt is voor de zorgsector. Twijfel je over de geschiktheid van een desinfectiemiddel? Neem dan even contact op met onze klantendienst waar ze jou graag helpen.

Ander desinfectiemiddel kopen bij 4UStore

Bij 4UStore kan je meer kopen dan desinfectietabletten alleen. Zo vind je hier bijvoorbeeld desinfectiemiddel voor alledaagse gebruiksvoorwerpen, voor ovens of voor vloeroppervlakken. Lees wel altijd goed de productbeschrijving en de bijsluiter. Sommige desinfectiemiddelen mag je bijvoorbeeld niet met zeep mengen omdat de desinfecterende werking anders teniet wordt gedaan. Ander desinfectiemiddel is dan weer niet geschikt voor gebruik in keukens of vergt bijzondere veiligheidsmaatregelen.

Contacteer bij twijfel onze klantendienst waar ze jou graag meer informatie verschaffen over het desinfectiemiddel in kwestie. Geef ons een belletje, stuur ons een mailtje of maak gewoon gebruik van de handige chatfunctie op deze website.