Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Desinfectiezeep

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

12 artikel(en)

Desinfectiezeep kopen bij 4UStore

Desinfectie zeep is de oplossing voor het grondig schoonmaken van de handen. Deze zeep zal alle bacteriën op uw hand volledig doden en zorgen voor de volledige reiniging die nodig is. Desinfectie zeep is ideaal voor plekken waar hygiëne een prioriteit is. Hang deze handige dispensers dus op in uw keuken, achter de bar, in het ziekenhuis of op een plek waar u denkt het nodig te hebben. Bekijk hieronder al ons desinfectiezeep. 

Een goede handhygiëne is in een kantine van het grootste belang, zeker indien er met verse voedingsproducten wordt gewerkt. Daarom gebruik je maar beter desinfectiezeep na elk toiletbezoek, maar ook tussendoor. Weet wel dat je in een kantine niet zomaar een bepaalde soort desinfectiezeep kan kiezen. De desinfectiezeep moet per slot van rekening voedselveilig zijn en mag niet gaan irriteren. Daarom hebben wij van 4UStore ons assortiment desinfectiezeep nauwgezet samengesteld en informeren wij jou graag.

Geparfumeerde en ongeparfumeerde desinfectiezeep

Bij 4UStore vind je zowel geparfumeerde als ongeparfumeerde desinfectiezeep. De geparfumeerde desinfectiezeep is voorzien van een frisse geur en is ideaal voor mensen die rechtstreeks klantcontact hebben. Denk bijvoorbeeld aan de kassabediende. In het andere geval kies je best voor ongeparfumeerde desinfectiezeep. Het is geen vaststaande regel, maar meestal zijn deze toch huidvriendelijker en beter geschikt voor contact met voedingsproducten. Om onduidelijkheid te voorkomen, hebben we elk product van uitgebreide informatie voorzien. Zo ga je eenvoudig na of de desinfectiezeep al dan niet geschikt is voor de door jou gewenste toepassingen. Ook onze klantendienst voorziet jou graag van informatie.

Efficiënte aanpak tegen bacteriën

Desinfectiezeep is speciaal ontworpen om niet alleen te ontsmetten, maar ook om uitwendig bacteriedodend te werken. De desinfecterende handgel in deze webwinkel is ongemeen efficiënt en doodt meer dan 99,99% van alle micro-organismen. De desinfectiezeep in deze webwinkel is echter voornamelijk geschikt voor antisepsis en niet voor desinfectie van instrumenten. Hiervoor is een aangepast desinfectiemiddel aangewezen.

Meer hygiënische producten kopen bij 4UStore

Een goede handhygiëne is slechts een eerste stap naar een veilige en hygiënische kantine. Daarom vind je bij 4UStore niet alleen desinfectiezeep, maar ook talloze andere hygiënische producten. Het gebruik van deze hygiënische producten sluit het gebruik van de desinfectiezeep niet uit. Neem hoe dan ook een kijkje op deze pagina’s: