Onze andere webshops

Kunnen wij u helpen?

Suikervrij
 1. Nee (5)
Vegetarisch
 1. Ja (38)
 2. Nee (5)
Prijs
 1. 11
  75
Merk
 1. Kindly's (43)

Kindly's

Foto-tabel Lijst

1-12 of 43

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Foto-tabel Lijst

1-12 of 43

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4

Kindly's drop kopen bij 4UStore

Bij Kindly's draait het allemaal om het zoete gevoel van soep. De Kindly's drop roept blijmoedige herinneringen op aan vroeger en aan die leuke kindertijd. Deze producent heeft natuurlijk meer dan alleen Kindly's drop in petto en verkoopt onder andere ook tv-pastilles, boterwafeltjes en stroopsoldaten, maar we moeten toegeven dat vooral de Kindly's drop ons weet te bekoren. En daarom kunt u de verschillende soorten Kindly's drop bij uw favoriete dropgroothandel kopen.

Verschillende soorten Kindly's drop

Bij 4UStore kiezen we zoals altijd voor een breed assortiment en bij de Kindly's drop is dat niet anders. Zo verkopen we bijvoorbeeld de laurierdrop en de doodskopjes van Kindly's, maar ook de Fjorden Mix en de Salmiakhagel. De favoriet voor velen blijf echter Kindly's Salmiak Touw. Kindly's Salmiak Touw is een hard suikerwerk met salmiakzout. Het heeft een unieke smaak die u moet proeven om het te begrijpen, maar we kunnen u alvast vertellen dat ook u helemaal gek zult zijn van Kindly's Salmiak Touw.

Kindly's drop in handige stapelbare bakjes

De Kindly's drop komt in handige bakjes met een inhoud van 120 gram. Deze bakjes zijn eenvoudig te stapelen en zorgen ervoor dat de drop altijd in perfecte staat blijft. Bovendien zijn deze bakjes heel plaatsefficiënt. Een aantal producten van dit merk kan echter ook in andere uitvoeringen worden gekocht. Dat is bijvoorbeeld het geval voor de echte Italiaanse laurierdrop die in stijlvolle en stevige potjes van 70 gram wordt verkocht. Wij leveren ze in ieder geval in bulk zodat u ruimschoots voldoende drop heeft en aan de beste voorwaarden inkoopt.

Ontdek het assortiment van uw dropgroothandel

Naast de Kindly's drop bieden we bij 4UStore ook dropsnoepjes van diverse andere merken aan. Zoals steeds kiezen we voor een compleet assortiment dat in verschillende verpakkingen en met uiteenlopende smaken komt. Hierbij heeft u onder meer de keuze uit volgende merken: